LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-26-2006, 02:36 PM   #1
Old_Fogie
Senior Member
 
Registered: Mar 2006
Distribution: SLACKWARE 4TW! =D
Posts: 1,515

Rep: Reputation: 62
Can someone post their xorg.conf mouse settings for mx310 please


Hi all,

I'm using slackware 10.2 with a logitech mx310 usb mouse.

I can get the wheel to work but not side buttons.

I've tried numerous things I've found on the internet but no luck.

Could someone kindly post their mouse section of their working xorg for this mouse?

I'm really just looking to get the side buttons to work in firefox to do the "go-back webpage" and "go-forward webpage commands"

Thank you in advance.
 
Old 04-26-2006, 06:43 PM   #2
ataraxia
Member
 
Registered: Apr 2006
Location: Pittsburgh
Distribution: Debian Sid AMD64
Posts: 296

Rep: Reputation: 30
I have one of these mice as well. I've never gotten the extra buttons to work either.

The X server actually handles them just fine, but apps (such as Firefox) don't know about them. If the Mouse Gestures extension supported these buttons, our problem would be solved.
 
Old 04-30-2006, 05:24 PM   #3
Old_Fogie
Senior Member
 
Registered: Mar 2006
Distribution: SLACKWARE 4TW! =D
Posts: 1,515

Original Poster
Rep: Reputation: 62
OK thank you.

As goofy as it sounds, and you may have to read this twice, LOL, but I can get the wheel to do back/forward and the side buttons to do scroll up/down.

I just cant get it to be like a normal mouse, really weird.

Thanks tho.
 
Old 05-03-2006, 11:34 AM   #4
Old_Fogie
Senior Member
 
Registered: Mar 2006
Distribution: SLACKWARE 4TW! =D
Posts: 1,515

Original Poster
Rep: Reputation: 62
Got my problem solved from a thread here on the forum...god I thought I searched correctly initially, but I guess I didn't. Here is how I got it working.

http://www.linuxquestions.org/questi...7&page=3&pp=15

Bye for now.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual Display (xorg.conf Settings) slash587 Linux - Software 3 02-20-2006 11:25 PM
Xorg.conf settings keep changing gtzpower Linux - Hardware 2 02-13-2006 11:56 PM
acer AL1714 xorg.conf settings lestoil Slackware 3 01-05-2006 02:54 PM
post xorg.conf files: if you have a geforce fx 5700 VE come HERE! mrchaos Linux - Hardware 6 05-24-2005 10:28 PM
Boot hangs at starting X11 session after changing mouse settings in xorg.conf drlouis Slackware 9 09-10-2004 12:02 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:45 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration