LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-25-2013, 09:06 AM   #1
gerrit_daniels
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Belgium
Distribution: Kubuntu
Posts: 34

Rep: Reputation: 15
bumblebee not working after upgrade to kubuntu 13.4


I have a laptop with an intel and nvidia graphics adapter, so I need to use bumblebee if I want to run 3d apllications. Everything was working until I upgraded from kubuntu 12.10 to 13.4 today. Now I get the following error:

Code:
$ optirun ufo
[  784.430792] [ERROR]Cannot access secondary GPU - error: [XORG] (EE) No devices detected.

[  784.430821] [ERROR]Aborting because fallback start is disabled.
I've found a thread that says I need to change the Driver and KernelDriver settings in "/etc/bumblebee/bumblebee.conf", but after I did that I still get the same error.

Does anyone know of a fix for this problem?

I've fixed the problem following the instructions in this thread. Scroll down until you reach the part where they talk about setting BusID, I think this is a better option than reverting to an older xserver.

Last edited by gerrit_daniels; 04-25-2013 at 02:59 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Primusrun (bumblebee) not working (Slackware64 14.0) natharran Slackware 1 03-04-2013 06:07 PM
Can't upgrade from Kubuntu 10.04 to 12.04.1 weebo Ubuntu 3 09-02-2012 06:58 PM
LXer: Get HDMI Working With Nvidia Optimus On Ubuntu By Using Bumblebee And Synergy LXer Syndicated Linux News 0 08-21-2012 08:00 PM
Uninstall kubuntu 8.04 because of upgrade to kubuntu 8.10 7ser23 Linux - Newbie 8 11-02-2008 11:11 PM
Kubuntu: sound system not working after version upgrade Sjonnie48 Ubuntu 3 06-15-2008 01:41 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:46 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration