LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 08-10-2003, 08:33 PM   #1
niteshadw
Member
 
Registered: Sep 2002
Distribution: CentOS
Posts: 162

Rep: Reputation: 15
ASUS P4C onboard LAN fail on SUSE 8.2 Pro


I just installed SUSE 8.2 Professional, had some video driver problems but fixed that in the other thread, I also asked this question in the other thread but no answers so I'm trying a new one with the proper subject line. I tired changing the subject line but no use, I didn't want to double post - sorry

Anyhow, I have Asus P4C board, during the installation, my Lan card has been detected and assigned as eth0. However I do not have any internet connection (I have a cable modem). During boot it says under network interfaces: lo done but eth0 fail. I tried to search through SuSe but no use, I was able to setup a seperate PCI nic but there is no point in having two of them.

What should I do? I'm not that new to linux but still don't know many things.

Also I have Audigy 2 Plantium, but have no sound, alsoconfig detect Audigy under the EMU10K1 driver, but its the Audigy 1 and it doesn't work. I looked on alsa-project.org for the driver but they do not have a different driver or any driver listed for Ausigy 2 Platnium. Opensource.creative.com/, says that EMU10K1 is designed to run Audigy 2, but when I try to download, the page is down. So I'm not sure what is going on.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sis900 Onboard LAN and Suse 9.3 having problems! zoomingrocket Suse/Novell 4 03-05-2006 02:51 PM
ASUS A7n8x-x onboard lan won't work with redhat 9 krock923 Linux - Networking 10 07-10-2004 01:40 AM
Suse and A7N8X onboard LAN problems learnsuse Linux - Hardware 3 04-23-2004 07:16 PM
Asus A7V8X Onboard BroadCom LAN Problems jimmahnowuk Linux - Networking 0 12-11-2003 06:24 AM
Asus a7n266-vm/lan/aa: Problem with onboard lan jmourik Linux - Hardware 9 08-13-2003 01:13 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:36 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration