LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-05-2003, 03:35 PM   #1
orionsmind
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Xrandr dosnt work


ok so i just installed redhat 9 on my Dell inspiron 8000 and rh 8 runs great but when i installed 9 and it booted up after the 45 min install process i had to choose my screen well i left it as unprobed and then as i hit next and it was finishing up its installation process it start to load and the flickerd as it go to logon and flickerd and all i can get to is the text version is there anyway i can fix this with out reinstalling it because iv reinstalled twice now. Iv tried xrandr dosnt work and iv tried other stuff but no luck HELPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!
 
Old 09-05-2003, 05:18 PM   #2
darthtux
Senior Member
 
Registered: Dec 2001
Location: 35.7480 N, 95.3690 W
Distribution: Debian, Gentoo, Red Hat, Solaris
Posts: 2,070

Rep: Reputation: 45
Run

redhat-config-xfree86
 
Old 09-05-2003, 08:10 PM   #3
orionsmind
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
this is what i get when i run redhat-config-xfree86

a flickering screen then
id: none
Name: none
HorizSync: none
Vertsync: none

couldnt start X server, trying with a fresh configuration
*ddcprobe returned bogus values
id: none
Name: none
HorizSync: none
Vertsync: none

trying with card: ATI Rage 128 Mobility
error, cannont start X server

thats all its doing and i had redhat 8 on here and it ran like a charm!! thanx for your hlep
 
Old 09-06-2003, 03:06 PM   #4
darthtux
Senior Member
 
Registered: Dec 2001
Location: 35.7480 N, 95.3690 W
Distribution: Debian, Gentoo, Red Hat, Solaris
Posts: 2,070

Rep: Reputation: 45
Try
setup

Did you happen to save the XF86Config and XF86Config-4 files from RH8?

Last edited by darthtux; 09-06-2003 at 03:10 PM.
 
Old 09-08-2003, 07:25 AM   #5
orionsmind
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
save XF96Config and XF86Config-4 files how?

my setup is a dell inspiron 8000 and im running redhat 8 now but i would like to upgrade to 9 if that was possible i dont understand why it dosnt work for 9 it works great for 8 but anways i would love to get 9 working if it would only find my laptops screen.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just installed FC4 now Internet dosnt work matt_w_lambert Fedora 2 11-06-2005 08:56 PM
Sound Dosnt Work dj logic Linux - Newbie 4 04-08-2005 10:47 AM
FC3 Red Hat Network Alert Icon dosnt work under user account animehair Fedora 3 11-17-2004 09:12 PM
Am i missing something cuz ./configure dosnt work sometimes BajaNick Linux - Software 10 04-30-2004 01:01 AM
mail server dosnt work properly AZIMBD03 Linux - Networking 4 04-11-2004 12:28 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:40 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration