LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-18-2003, 12:09 AM   #1
ahmetaa
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: puerto rico
Distribution: redhat
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
VT8233 AC97 codec hangs linux


hello again,

another problem of me, i have a MSI KT333 AMD mainboard. it has an onboard VT8233 AC97 sound codec (linux dedects with this name) but when i use any sound, for 0.5 seconds (or shorter) sound comes, after that everything freezes.
any solution?

System:
redhat 9.0
Gnome
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VIA AC97 VT8233 under Mandrake 10.1 simonbolivar Linux - Hardware 0 03-16-2005 11:28 AM
VIA VT8233/A/8235 AC97 Audio Codec problems spank Linux - Newbie 0 02-22-2004 10:51 AM
ac97 codec (sound chip) not recognized by RH8 linux linuxlinus Linux - Hardware 1 01-22-2004 02:37 PM
vt8233 ac97 sound problems? itor66 Linux - Hardware 15 02-27-2003 11:03 PM
No Sound: VIA VT8233/AC97 ludwig Linux - Hardware 3 06-14-2002 02:34 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:37 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration