LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 04-30-2003, 09:38 AM   #1
Manuel-H
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Singapore
Distribution: Slackware32/64, Ubuntu, Fedora, RHEL
Posts: 130

Rep: Reputation: 15
virtusertable not working properly


I host multiple domain on my server and have problems with virtusertable.
I only have one user called info@domain1.com in my virtusertable but other spam mail with info@domain2.com as user will get into my "info" mailbox. I only have ONE (1) info user which is from domain1.com.
What is wrong? If I try sending abc@domain1.com or abc@domain2.com it will get the error "No such user" error.
Why can't sendmail catch the info??

/etc/mail/virtusertable
user1@domain2.com user1
user2@domain2.com user2
@domain2.com ERROR:nouser No such user
info@domain1.com info
@domain1.com ERROR:nouser No such user

/etc/mail/genericstable
user1 user1@domain2.com
user2 user2@domain2.com
info info@domain1.com

my mc file
*************
include(`../m4/cf.m4')
VERSIONID(`linux for smtp-only setup')dnl
OSTYPE(linux)
FEATURE(`virtusertable',`hash -o /etc/mail/virtusertable')dnl
FEATURE(`genericstable',`hash -o /etc/mail/genericstable')dnl
GENERICS_DOMAIN_FILE(`/etc/mail/generics-domains')dnl
FEATURE(`mailertable',`hash -o /etc/mail/mailertable')dnl
FEATURE(use_cw_file)dnl
FEATURE(relay_entire_domain)dnl
FEATURE(always_add_domain)dnl
FEATURE(`access_db', `hash -T<TMPF> /etc/mail/access')
FEATURE(relay_mail_from)dnl
MAILER(local)dnl
MAILER(smtp)dnl
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dhcpd not working properly bwarsh Linux - Networking 1 08-15-2005 05:24 PM
opengl is not working properly PinRojas Debian 7 07-05-2005 01:19 PM
X not working properly. MylesCLin Linux - Software 1 09-15-2004 11:46 AM
SUID not working properly everythingand2 Linux - General 1 02-27-2004 01:42 PM
g.drawString not working properly Jose Muñiz Programming 3 10-18-2003 01:29 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:19 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration