LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-08-2009, 03:03 PM   #1
coreyhandler
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2009
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
using init3 or init4


when i try to use init3 or init4 it asks me for my login i give it then when i hit enter i get a lot lines that look something like this

i mean to say i am trying to use the non gui tty2 tty3 i'm not sure if thats the same as init3. i am new at this

type=1400 audit (12346987184.530
comm="login" name="pcscd.events"
al_login_t:s0-s0:c0.c.1023

i attached a picture
i am using Fedora 11 if that is helpful
how can i fix this
thank you
Attached Images
File Type: jpg i515.jpg (8.0 KB, 13 views)

Last edited by coreyhandler; 07-08-2009 at 03:12 PM. Reason: forgot something
 
Old 07-09-2009, 02:43 AM   #2
chrism01
Guru
 
Registered: Aug 2004
Location: Sydney
Distribution: Centos 6.5, Centos 5.10
Posts: 16,311

Rep: Reputation: 2040Reputation: 2040Reputation: 2040Reputation: 2040Reputation: 2040Reputation: 2040Reputation: 2040Reputation: 2040Reputation: 2040Reputation: 2040Reputation: 2040
If you want the system run run in non-GUI mode, use one of

init 3

OR

telinit 3

You will get various msgs as it switches runlevel. It has to stop/start various services.
 
Old 07-09-2009, 01:57 PM   #3
coreyhandler
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2009
Posts: 12

Original Poster
Rep: Reputation: 0
when i am in init 3 i get a bunch of code and i can't do anything
see attached picture to see what i mean.

when i ran telinit 3
i got a blank screen and had to reboot

can i fix this
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Monitor Standby in Init3 Console diggerb Linux - Newbie 5 09-06-2007 09:27 PM
No text console after upgrade to 11.0 in init4 rhermsen Slackware 10 10-22-2006 03:30 PM
assigning raw devices: error when going to init3 GlennsPref Mandriva 1 11-25-2004 10:03 PM
Changing font color in init3 psyklops Linux - General 7 08-25-2003 02:45 AM
Change font in init3 psyklops Linux - General 0 08-24-2003 07:15 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:25 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration