LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - General (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-general-1/)
-   -   Trouble With Booting Lilo (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-general-1/trouble-with-booting-lilo-120716/)

drdroid 11-28-2003 09:16 AM

Trouble With Booting Lilo
 
When I attempt to boot lilo, from the mbr, i only get an L. I've done some searching and only know that it has something to do with 'disk geometry'? Anyhoo, anyone know a fix? :confused:

inon^ 11-28-2003 10:06 AM

Posting your /etc/lilo.conf file in the appropriate distro forum would help fetching people sharing their expertise.

Good luck.

trickykid 11-28-2003 10:34 AM

Also post your drive/partition setup. Where each directory is assigned, etc.

Example:

/dev/hda1 = /boot
/dev/hda3 = /

And so on.. but more details please, we don't like guessing games. If we were psychic, we would have emailed you the fix before posting it online.. ;)

drdroid 11-28-2003 10:45 AM

ok, well, I can't really access my config file right now, can't boot... but I can take a guess at my partition set up. I'm almost possitive tis the following:

hdb1 - win
hdb2 - win

hdb3 - linux boot
hdb4 -
hdb5 - ext3

i have lilo on the mbr, just to make sure i post that.

drdroid 11-28-2003 10:46 AM

btw, since I'm not quite possitive as far as the partitioning etc goes, these are all redhat 9 defaults.

LinuxLala 11-28-2003 11:47 AM

Check out

http://www.tldp.org

Browse to the LILO section and read some stuff. u might find a solution.

Hope this helps.


All times are GMT -5. The time now is 01:21 AM.