LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-02-2004, 07:07 PM   #1
wLancer
Member
 
Registered: Nov 2004
Location: TN
Distribution: Ubuntu 10.04
Posts: 30

Rep: Reputation: 15
switch from Suse 9.0 pro and Slack 10 and problems with grub


i recently switched from Suse 9.0 pro to Slack. after i rebooted after slack installation the boot was set to the NTFS section of the HD so it tried to load Grub the suse boot thing. it starts to load then just sits there. I was wondering if there was anyway to remove grub from the ntfs partition. i dont have a floppy drive either and i cant boot to ANY OS right now.
Any help would be awesome and greatly appreciated.
 
Old 12-02-2004, 07:09 PM   #2
ror
Member
 
Registered: May 2004
Distribution: Ubuntu
Posts: 583

Rep: Reputation: 33
boot to your slack CD,

Slackawre uses lilo not grub so run lilo to repair your mbr
 
Old 12-02-2004, 07:09 PM   #3
cs-cam
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: Australia
Distribution: Gentoo
Posts: 3,544
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 56
Probably shouldn't be posting the same question for more than one forum... nuffy.
 
Old 12-02-2004, 07:12 PM   #4
wLancer
Member
 
Registered: Nov 2004
Location: TN
Distribution: Ubuntu 10.04
Posts: 30

Original Poster
Rep: Reputation: 15
i had already installed lilo when i installed slack is there some way i can overwrite grub?
 
Old 12-02-2004, 07:34 PM   #5
ror
Member
 
Registered: May 2004
Distribution: Ubuntu
Posts: 583

Rep: Reputation: 33
did you make sure to install lilo to the mbr?
 
Old 12-03-2004, 11:27 AM   #6
wLancer
Member
 
Registered: Nov 2004
Location: TN
Distribution: Ubuntu 10.04
Posts: 30

Original Poster
Rep: Reputation: 15
i thought i installed it to the /root since i dont have a floppy never done w/o a floppy before so i probably screwed taht up
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuSE 9.3 Pro GRUB mikeec216 Linux - Software 1 11-26-2005 05:34 AM
SuSE 9.3 Pro GRUB Hangs?! kezef Suse/Novell 1 06-14-2005 02:04 AM
SuSE 9.1 Pro, mouse goes haywire on KVM switch cj12345 Linux - Distributions 4 04-19-2005 09:53 PM
Grub boot problem with Suse 9.2 Pro Steerpike Suse/Novell 12 12-19-2004 08:00 PM
Problems Partitioning XP Pro to install Suse 9.1 Pro spcmiller Linux - Newbie 1 07-27-2004 11:08 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:20 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration