LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 11-02-2001, 11:09 PM   #1
Casper
Member
 
Registered: Oct 2000
Location: Iowa
Distribution: Mandriva 2010 Free
Posts: 40

Rep: Reputation: 15
Question Sound on a 390E IBM Thinkpad


I am using a 390E IBM Thinkpad with Mandrake 8.0
Ok here is my problem. I have had no luck trying to get the soundcard to work it is a ES1969 Solo-1.

I am still a newbie that is willing to use the command line or a gui. I mostly use KDE for a gui.

Thank you for any help you may provide.
 
Old 11-03-2001, 02:37 AM   #2
rootboy
Member
 
Registered: Oct 2001
Distribution: Mint 15
Posts: 770

Rep: Reputation: 51
Here ya go

http://www.ecn.wfu.edu/~cottrell/tp390e/sound.html


John
 
Old 11-04-2001, 09:36 PM   #3
Casper
Member
 
Registered: Oct 2000
Location: Iowa
Distribution: Mandriva 2010 Free
Posts: 40

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Unhappy

OK I tried that stuff and all I get is buzzing when a sound should be played.

Anymore Ideas?
 
Old 11-04-2001, 10:36 PM   #4
rootboy
Member
 
Registered: Oct 2001
Distribution: Mint 15
Posts: 770

Rep: Reputation: 51
Quote:
Originally posted by Casper
OK I tried that stuff and all I get is buzzing when a sound should be played.

Anymore Ideas?
At this point I would email the author of the page and ask him.

I don't mean to sound like I'm begging out of this, but Allin (the guy who wrote the page) is the subject matter expert on this. I'm more like the librarian, I simply send you to the (hopefully) correct section.

If you still have trouble, let me know, I'll look some more.


John
 
Old 11-05-2001, 09:55 AM   #5
Casper
Member
 
Registered: Oct 2000
Location: Iowa
Distribution: Mandriva 2010 Free
Posts: 40

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Smile

Thank you for your help, and I will try to email Allin for more help.
 
Old 12-23-2001, 04:18 PM   #6
Casper
Member
 
Registered: Oct 2000
Location: Iowa
Distribution: Mandriva 2010 Free
Posts: 40

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Just an up date I got a chance to work on this problem more and the info I got on this site http://www.ecn.wfu.edu/~cottrell/tp390e/sound.html is all I needed thank you again for your help!

Casper
 
Old 12-27-2001, 02:09 AM   #7
rootboy
Member
 
Registered: Oct 2001
Distribution: Mint 15
Posts: 770

Rep: Reputation: 51
Great!


John
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no sound on IBM Thinkpad 770z bliblu Linux - Newbie 11 12-18-2005 02:33 PM
no sound with ibm thinkpad 600e pat travers Debian 14 10-18-2005 03:38 PM
USB, IBM thinkpad 390E conor.anderson Linux - Laptop and Netbook 2 10-02-2005 05:49 PM
Linux 6.2 for IBM Thinkpad 390E EFGM Linux - General 1 09-01-2003 01:10 PM
Corrupted Harddrive RH 7.2 & IBM TP 390E alanlq Linux - Hardware 6 08-30-2002 06:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:22 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration