LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-27-2006, 07:15 AM   #1
sijojoseph07
LQ Newbie
 
Registered: May 2006
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Post Server Utilization - Slowness


1) There is a RHEL server.AJOB submitted to the server, when the customer is trying to view the CPU utilization using TOP Cmd..the server displays that it is using 25% of CPU. but in his another server it is showing the CPU usage as 99.9%. and that server completes the task earlier..Both are dual processor and processors are working fine.The server which is showing the 25% is very slow.what is the problem of this server?
Regards
sijo joseph

Last edited by sijojoseph07; 11-27-2006 at 07:46 AM.
 
Old 11-27-2006, 07:16 AM   #2
PatrickNew
Senior Member
 
Registered: Jan 2006
Location: Charleston, SC, USA
Distribution: Debian, Gentoo, Ubuntu, RHEL
Posts: 1,148
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: 48
So... what's the question?
 
Old 11-27-2006, 07:26 AM   #3
masonm
Senior Member
 
Registered: Mar 2003
Location: Following the white rabbit
Distribution: Slackware64 13.37 Android 4.0
Posts: 2,248

Rep: Reputation: 46
Urgent? Really?

http://catb.org/esr/faqs/smart-questions.html
 
Old 11-27-2006, 07:39 AM   #4
IndyGunFreak
Senior Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Indpls
Distribution: Desktop- Debian Lenny, Laptops- Ubuntu 8.10, Debian Lenny UMPC- Ubuntu 8.10
Posts: 1,297

Rep: Reputation: 55
Quote:
Originally Posted by masonm
Even better...

Quote:
Please try to be as descriptive as possible. A subject that accurately describes your problem will make your thread much more likely to get a quick response.

Bad: "Help Me!!" or "URGENT"
Good: "Why is my mouse pointer wrong?"
Best: "Mouse pointer distorted on XFree86 4.3 with Geforce FX 5200"
Look familiar? Its Over and beside the Blank Subject line when creating a new post.

IGF
 
Old 11-27-2006, 08:22 AM   #5
trickykid
Guru
 
Registered: Jan 2001
Posts: 24,133

Rep: Reputation: 199Reputation: 199
Moderator Note: Crappy thread title changed.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hotplug slowness elyk Slackware 8 01-09-2006 05:46 PM
slowness Britten Ubuntu 3 11-27-2005 04:15 AM
Site Slowness jeremy LQ Suggestions & Feedback 0 04-01-2003 09:47 PM
Unregular slowness... KillerCheeto Linux - Networking 2 02-01-2003 10:56 AM
extreme slowness returns ShawnD Linux - General 7 08-12-2002 11:38 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration