LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-25-2003, 10:09 AM   #1
hemanth_13
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Location: Chennai
Distribution: Red Hat Linux 8.0
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
Red Hat Linux 8.0 on IBM server is rebooting


Hi,

I have installed Red Hat Linux 8.0 (2.4.18) on IBM eserver X225.
Whenever I give a shut down or init 0 Command ,it is reboots.

IBM asked us to give a parameter apm=off in grub.conf.Even then its not shutting down properly.

IBM is saying that a RSA card has to be added to the server for getting a clean shutdown and a patch has to be downloaded from Red Hat.

Please advise us in this,

Hemanth
 
Old 06-25-2003, 02:51 PM   #2
watashiwaotaku7
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: wisconsin -- The Badger state
Distribution: gentoo
Posts: 654

Rep: Reputation: 30
personally i would go with what IBM sais...but it might also be a power management problem in your kernel try playing with the options there
 
Old 11-28-2003, 05:43 AM   #3
anuragbahl
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
my problem is stil pending if u get the solution the plz mail me
 
Old 11-29-2003, 01:12 AM   #4
siddiqu
Member
 
Registered: Mar 2001
Location: India
Posts: 332

Rep: Reputation: 30
Hi..

Add

apm power_off=1


It will work

Regards
Siddiqu.T
 
Old 12-16-2003, 10:14 AM   #5
anuragbahl
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
still the problemis same.
 
Old 12-16-2003, 10:15 AM   #6
anuragbahl
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
where to add apmpower_off =1
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
installing red hat on ibm T41 idandl Red Hat 1 03-02-2005 12:43 PM
IBM Think Pad T30 with Red Hat 9.0 cool-tool Linux - Laptop and Netbook 3 11-26-2004 08:27 PM
move ssl from ibm httpserver to apache on Red Hat Enterprise Linux 3 wealth2k Linux - Security 4 06-30-2004 02:31 PM
WindowsXP/Red Hat 8.0 on IBM 600E lansman Linux - Laptop and Netbook 2 09-22-2003 09:46 PM
No Sound - IBM 300PL and Red Hat 9 avs925 Red Hat 3 09-09-2003 10:33 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:28 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration