LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - General (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-general-1/)
-   -   No sound in HTML5(and HTML5 on Youtube) (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-general-1/no-sound-in-html5-and-html5-on-youtube-931409/)

Hoff123 02-26-2012 01:43 PM

No sound in HTML5(and HTML5 on Youtube)
 
Hi!

First of all I had no idea where to post this so it ended up here(you can move it if you want).


OK, so I have no sound when I watch HTML5 videos online(for example on Youtube). It is the same on all websites and all browers I have tried(firefox, chromium, konqueror). I am running Arch Linux with ALSA and Pulseaudio. I also have all gstreamer plugins installed.

I have looked online for help, but nothing seems to work. Does anyone have a clue to why it doesn't work? Btw it worked in Windows 7 and some other distros I have tried(like Ubuntu, Fedora and OpenSUSE).

rokytnji 02-26-2012 03:35 PM

http://html5test.com/

Should tell you what works and don't work to give you a better idea of what is going on.

Quote:

Does anyone have a clue to why it doesn't work
I don't run Arch Linux so hopefully a Arch user will chime in. Also.

Simple video test page for html5

http://www.w3schools.com/html5/tryit...5_video_simple

Hoff123 03-07-2012 04:30 PM

After having installed a ton of different browsers and codecs I somehow fixed the problem. HTML5 works great now(including firefox).


All times are GMT -5. The time now is 05:08 AM.