LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-14-2003, 07:06 AM   #1
ecroswell
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Distribution: RH v8.0
Posts: 14

Rep: Reputation: 0
Question My Error_log message


Hope someone can give me a hand with this one. I posted yesterday that I am trying to setup an IntrAnet RH-8.0 Linux server and am having trouble getting any VirtualHosts run. I can only get the default site /var/www/html files to appear. I have the VirtualHosts added in the HTTP service but still cant get it to work. Does anyone know if I need to add any information in the DNS Service? Or the Network section? The way our DNS works here is that the firewall points the domains abc & xyz both to the IP address 192.1.1.203 (which is the IP of the server itself).

At any rate below is a snippet from my error_log that caught my attention:

[info] mod_unique_id: using ip addr 127.0.0.1
[debug] prefork.c(1039): AcceptMutex: sysvsem (default:sysvsem)

Any help is greatly appreciated. I am very new to the Red Hat & Linux environment but am excited with what I know I can accomplish with it!

Thanks in advance
Erik Croswell
 
Old 03-14-2003, 05:18 PM   #2
Texicle
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: Northern Ontario, Canada
Distribution: Slackware 10.0
Posts: 789

Rep: Reputation: 30
To be honest I have no idea. Perhaps a regular to the Networking forum would be better able to help. I would try to get a mod to move this post to the Linux - Networking forum so you don't get nailed for cross posting.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a better php/apache error_log joe.biz Linux - Software 1 10-27-2005 06:17 PM
Apache error_log "file not found" question WorldBuilder Linux - Networking 4 11-26-2003 12:53 PM
cups error_log message jarhead *BSD 0 09-19-2003 10:46 PM
httpd error_log SIGTERM, shutting down mnauta Linux - Security 2 05-02-2003 12:23 PM
/var/log/httpd/error_log:Premature end of script headers! katana Linux - General 0 08-14-2001 06:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration