LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 10-02-2001, 10:17 AM   #1
Rex_chaos
Member
 
Registered: Aug 2001
Location: GD, GZ, China
Posts: 240

Rep: Reputation: 30
Mouse's problem or video card's problem?


Hello all,
My friend have a comp installed RH7.1. The video card is Sis 730 Rev 31, but the system just detect the Sis 630 and he select that option. Then everything go smooth while installing. However, wheneve he moves and dragging the mouse, the desktop will be filled with a black area along the mouse track. What's wrong? How to fix it?
We both think it's problem of the mouse at first, so we set the mousetype to another one using setup in root mode. After that, we found all the functionality of the setup are unavailable now. We have tried to change the /etc/sysconfig/mouse 's content to default one, but it doesn't work. Please help!
Note that the video card's buffer ram comes from the main ram and occupy 64MB.
It's very urgent! Please help! Thanks in advance
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Interesting Video Problem with ATI Radeon 9800 Pro (not a 3D accel based problem) binarynova Linux - Hardware 1 08-27-2005 09:49 PM
Video Card's bus identifier? zeroz52 Debian 2 02-26-2005 03:01 PM
Weird problem with sound card's! Devboy Linux - General 4 10-19-2003 11:32 AM
Radeon Video In/Video Out (VIVO) Problem jfunk40 Linux - Hardware 0 08-28-2003 07:20 PM
Not as much of a Solaris problem rether hardware Ultra 10 problem (video card) neo77777 Solaris / OpenSolaris 7 06-24-2003 08:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:05 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration