LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-17-2006, 11:05 AM   #1
jake*
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2006
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
lost (*some*) internet connections after yum update


Hello all,
My FC machine has developed an issue after its most recent yum update (everything was working fine before then).
I updated my machine, and now the internet connection does not work with Firefox or Konqueror, although I can access my router from both.
My FrontPage extensions no longer work (when trying to login from another computer) but my FTP does.
Again, I can't access the internet from the FC server machine, but the family website still works (see link below).
My original thought was that it was an iptables issues, but things look ok in that file. My next thought was some sort of SELinux issue, but the SELinux is disabled. Is there another config file that would control what I'm having problems with?
Thanks for your help.
- Jake
 
Old 12-17-2006, 11:50 AM   #2
jake*
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2006
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
This is one of the sites that is hosted on the computer.
http://woodardphotos.net
Again, the site seems to work fine (meaning that internet traffic is working), but I cannot connect to internet with with Firefox or Konqueror.
 
Old 12-17-2006, 07:24 PM   #3
edenCC
Member
 
Registered: May 2006
Location: Gz,China
Distribution: RH,FB
Posts: 196
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: 32
when you cannot access the internet what's the error messages from browser.
how about the setting of tcp wrappers(/etc/hosts.deny|hosts.allow) and audit(/etc/audit).

you'd better to have a strace testing:
strace telnet www.yahoo.com 80
to make sure whether it's the browser fault or the system's.
 
Old 12-18-2006, 07:22 AM   #4
jake*
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2006
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I was able to track down and fix the problem. It was a DNS issue.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
yum question: How to update from backed up yum cache? Arodef Linux - Software 2 02-02-2010 11:42 PM
Lost boot capability after yum update The_Bear Fedora - Installation 4 10-26-2006 01:43 AM
Lost All Win95 connections to Samba dgermann Linux - Networking 12 08-07-2006 09:55 PM
Query re: order of yum update and yum install jajtiii Linux - General 0 12-12-2005 12:48 PM
internet sharing lost after update Suse 9.2 newtuxuser Linux - Networking 6 03-14-2005 05:46 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration