LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-25-2005, 05:21 AM   #1
prozac
Member
 
Registered: Oct 2005
Location: Australia
Distribution: slackware 12.1
Posts: 753

Rep: Reputation: 32
lilo says command not found


i recently installed redhat es 3 with grub as the bootloader. later i tried changing the boot loader to lilo by doing this:

[root@bikash etc]# cp lilo.conf.anaconda lilo.conf
[root@bikash etc]# vi lilo.conf
---------------------------------
prompt
timeout=30
default=linux
boot=/dev/hda
map=/boot/map
install=/boot/boot.b
message=/boot/message
lba32

image=/boot/vmlinuz-2.4.21-4.EL
label=linux
initrd=/boot/initrd-2.4.21-4.EL.img
read-only
append="root=LABEL=/"

other=/dev/hda1
optional
label=DOS
-----------------------------------
[root@bikash etc]# lilo
-bash: lilo: command not found

whats wrong with it? i tried the same thing earlier in both redhat 8.0 and redhat 9.0 and it was working but not here.
 
Old 10-25-2005, 05:51 AM   #2
bathory
Guru
 
Registered: Jun 2004
Location: Piraeus
Distribution: Slackware
Posts: 10,938

Rep: Reputation: 1330Reputation: 1330Reputation: 1330Reputation: 1330Reputation: 1330Reputation: 1330Reputation: 1330Reputation: 1330Reputation: 1330Reputation: 1330
That means that either lilo is not installed by default (since you have grub as default boot loader), or it's not in your PATH. Try "/sbin/lilo" or run "localte lilo" to see if it's already installed.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bash: <command name> command not found smash Programming 5 03-13-2006 08:48 AM
command not found matthewa Linux From Scratch 2 04-05-2005 07:12 PM
kernel compilation error : '/etc/lilo' not found suryap Red Hat 2 11-24-2004 12:22 AM
lilo with graphical menu not found muneebs123 Mandriva 1 06-17-2004 04:05 AM
VectorLinux lilo not working and libX11.so.7 not found aalaap Linux - Newbie 0 11-06-2003 03:19 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:24 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration