LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-06-2006, 07:59 AM   #1
Abhishek Agarwal
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2006
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Unhappy lamboot problem in LAM/MPI


Hi friends
While executing the command lamboot -v hostfile(hostfile contains the list of hosts to which I want to connect),It requires authentication for different hosts.
After giving the password for a host.I get an error:
ERROR: LAM/MPI unexpectedly received the following on stderr:
Permission denied, please try again.
.
The command recon -v hostfile is executing perfactly,
but lamboot -v hostfile is troublesome.

we also generate the public/private key pair in /root/.ssh/
Plz anybody suggest me a solution.

This is all which is generating when i execute lamboot -v hostfile
LAM 7.0.6/MPI 2 C++/ROMIO - Indiana University

n-1<3705> ssi:boot:base:linear: booting n0 (HOST)
n-1<3705> ssi:boot:base:linear: booting n1 (indi.mshome.com)
shwetank@indi.mshome.com's password:
shwetank@indi.mshome.com's password: ERROR: LAM/MPI unexpectedly received the fo llowing on stderr:
Permission denied, please try again.

shwetank@indi.mshome.com's password: Permission denied, please try again.
 
Old 11-06-2006, 09:34 PM   #2
btmiller
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: In the DC 'burbs
Distribution: Arch, Scientific Linux, Debian, Ubuntu
Posts: 4,082

Rep: Reputation: 299Reputation: 299Reputation: 299
Doesn't sound like your passwordless authentication is working. Did you remember to copy the public key to all of the authorized_keys files on the nodes?
 
Old 11-07-2006, 02:40 AM   #3
Abhishek Agarwal
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2006
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Unhappy Plz solve my problem

ya i have appended the copy of public key to authorized_keys file in /root/.ssh directory ...but it doesn't work .....
recon -v hostfile is running perfectly allright without asking for password but lamboot -v hostfile is "not" running ....displaying permission denied ....as i already displayed in my previous post ...
Thank you for reply but plz try to solve my problem as i m in big trouble ...plz plz
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with LAM/MPI (cluster software) breaditor2 Linux - Software 1 04-16-2005 05:04 AM
stupid question on LAM/MPI funkymunky Programming 2 10-17-2003 11:41 AM
configuring sshd to datisfy LAM-MPI Hano Linux - Networking 2 09-23-2003 05:21 AM
making a LAM-MPI cluster slice4e LinuxQuestions.org Member Intro 1 05-17-2003 05:14 PM
Lam/mpi Rex_chaos Linux - General 0 08-29-2001 11:00 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:50 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration