LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-26-2005, 07:02 PM   #1
RanDrake10
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Florida
Distribution: Debian
Posts: 319

Rep: Reputation: 30
Konqueror display issues


I'm using SimplyMEPIS 3.3 and Apache2 with DocumentRoot as /home/randrake/public_html. I also have custom hosts file with 127.0.0.0 websites_here entry's for blocking ads when surfing the net.
My question is who would know why when I go to www.sourceforge.net I see my homepage where the ads should be? It even shows the pictures, and links and they all work? This only happens on the apache server box on the sourceforge site and not on my XP box?
 
Old 04-28-2005, 03:57 AM   #2
jschiwal
Guru
 
Registered: Aug 2001
Location: Fargo, ND
Distribution: SuSE AMD64
Posts: 15,733

Rep: Reputation: 654Reputation: 654Reputation: 654Reputation: 654Reputation: 654Reputation: 654
Since you are running the a web server on your local host, using the localhost address in the host files like that will redirect the traffic to your own web server. When you are using your XP box, 127.0.0.1 refers to the local XP box and not the webserver.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Konqueror and phpMyAdmin--opens in Kwrite, won't display PHP hindenbergbaby Linux - Software 20 06-27-2006 11:27 PM
File size display munged in Konqueror pumpkin7593 Linux - Software 0 01-24-2005 08:30 PM
Konqueror does not display .gif pictures frelihm Linux - Software 2 07-15-2004 08:28 AM
Konqueror does not display Chinese characters correctly whitefox Slackware 3 03-01-2004 08:40 PM
Konqueror won't display Windows FTP contents tx29219 Linux - Software 1 02-27-2003 09:46 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:04 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration