LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-17-2006, 07:13 AM   #1
tiddy
Member
 
Registered: Mar 2006
Distribution: Ubuntu 7.04 Feisty
Posts: 67

Rep: Reputation: 15
Konqueror and amaroK broken under SuSE 10.0 KDE 3.4.2 level "b"


Hi,
I have SuSE 10.0 with KDE 3.4.2 and when I start Konqueror I get two error messages (both the same):

Code:
There was an error loading the module About-Page for Konqueror.
The diagnostics is:
/usr/local/lib/libstdc++.so.6: version `CXXABI_1.3.1' not found (required by /opt/kde3/lib/libkhtml.so.4)
and also when I start amaroK it goes through the splash screen and stuff but just doesn't come up (not in the system tray).
I recently downgraded gcc from 4.0.2 to 3.4.6 to compile MPlayer and I think this might have something to do with it.

I am installing gcc 4.1.1 as I write this and if it works I will say so and the moderators can get rid of this post if they want to.

Thanks for any help.
 
Old 06-17-2006, 08:42 AM   #2
tiddy
Member
 
Registered: Mar 2006
Distribution: Ubuntu 7.04 Feisty
Posts: 67

Original Poster
Rep: Reputation: 15
installed gcc 4.1.1 and rebooted - everything works fine.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SLP 9.2: "Er, I appear to have broken KDE..." Wikkus Suse/Novell 2 07-25-2005 01:11 PM
Unsure about KDE/Konqueror "navigation pane" parameter tisource Linux - Software 2 06-23-2005 03:29 PM
Trouble after upgrading KDE 3.3.0 to 3.4.1 level "a" riba43 Linux - Software 2 06-08-2005 01:52 PM
"Broken Record" Sound, SUSE 9.1, VT823/A/8235/8237 AC97 Audio Controller... cillm527 Linux - Hardware 1 05-06-2005 03:42 AM
KPrinter broken by KDE upgrade? (3.3.2 level "a") naps Suse/Novell 2 03-16-2005 12:30 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:51 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration