LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-18-2004, 12:17 PM   #1
sharpie
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: California
Distribution: Slackware 10.1
Posts: 190

Rep: Reputation: 30
Kernel 2.6.6 boots to blank screen


Sorry in advance for the lack of information, but after upgrading to 2.6.6 I just get a blank screen after selecting this kernel under lilo. I already upgraded to 2.6.5, and that went fine. This time I tried patching to 2.6.6. I don't remember seeing any error messages or anything.

First thing I tried was checking if the checksum was correct on the patch I downloaded, but it must have got deleted.

I'm probably going to just install the whole 2.6.6 from scratch without patching from 2.6.5. Before I do, could someone tell me where the location of log files related to the kernel would be so I can see if there were any errors during the build?

Thanks in advance.
 
Old 06-18-2004, 03:08 PM   #2
iZvi
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Valhalla
Distribution: Slackware-current, kernel 2.6.31
Posts: 284

Rep: Reputation: 35
Why don't you try other video modes, this may help.
 
Old 06-19-2004, 12:48 AM   #3
Boow
Member
 
Registered: Feb 2004
Distribution: Slackware 10.2
Posts: 669

Rep: Reputation: 32
you'd think they would enable all the framebuffer options by default. lots of people get the blank screen search the forums or google.
 
Old 06-19-2004, 04:38 AM   #4
xtian
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2004
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
also don't forget to re-load /sbin/lilo everytime you install a new kernel. and try not to use bootup logo, coz i can't figure that out either
 
Old 06-19-2004, 08:54 AM   #5
sharpie
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: California
Distribution: Slackware 10.1
Posts: 190

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Almost the same thing happened when I installed the 2.6.7 kernel, except this time it faded to a light grey screen. I figured this must be something to do with the framebuffer options as I was playing with them to try and get a higher resolution and the bootup logo, I'll try searching to see if anyone's had the same problem.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blank screen after the kernel compiling imrel Slackware 1 10-04-2004 09:28 PM
Linux boots to a blank screen John Manion Linux - General 3 03-23-2004 01:43 PM
New install boots to blank screen sbud4u Mandriva 4 12-12-2003 07:16 PM
Blank Screen after installing Kernel 2.6 sminons Linux - Software 2 11-26-2003 11:05 AM
StartX causes blank screen, new kernel Eyecannon Linux - Newbie 6 09-14-2002 03:19 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:17 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration