LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-22-2002, 09:06 PM   #1
mopron
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2002
Location: CA
Distribution: Gentoo 1.4, RedHat 9
Posts: 9

Rep: Reputation: 0
KDE Theme


Can anyone tell me why I'm getting this error when I try to "make" this theme for kde 2.2.2? This is just one of the themes I tried but all of the themes give me a similar error:

Quote:
make all-recursive
make[1]: Entering directory `/root/teax-0.2.1'
Making all in color-schemes
make[2]: Entering directory `/root/teax-0.2.1/color-schemes'
make[2]: Nothing to be done for `all'.
make[2]: Leaving directory `/root/teax-0.2.1/color-schemes'
Making all in kcmteaxtrans
make[2]: Entering directory `/root/teax-0.2.1/kcmteaxtrans'
source='main.cpp' object='main.lo' libtool=yes \\
/bin/sh: \: command not found
make[2]: *** [main.lo] Error 127
make[2]: Leaving directory `/root/teax-0.2.1/kcmteaxtrans'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/root/teax-0.2.1'
make: *** [all] Error 2
 
Old 04-22-2002, 09:11 PM   #2
gui10
Member
 
Registered: Mar 2001
Distribution: enigma, slack8
Posts: 677

Rep: Reputation: 30
did u run the configure script? did that give any errors?
 
Old 04-22-2002, 09:13 PM   #3
mopron
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2002
Location: CA
Distribution: Gentoo 1.4, RedHat 9
Posts: 9

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Yeah, i used:

./configure --prefix=/usr

No errors.
 
Old 04-22-2002, 10:00 PM   #4
gui10
Member
 
Registered: Mar 2001
Distribution: enigma, slack8
Posts: 677

Rep: Reputation: 30
er... then i'm not too sure... any hidden dependency problems? or anything wrong with your compiler?
 
Old 04-22-2002, 10:04 PM   #5
mopron
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2002
Location: CA
Distribution: Gentoo 1.4, RedHat 9
Posts: 9

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I'm not sure what you mean by hidden dependancy problems, but there is nothing wrong with the compiler. I just installed it recently, seems to work fine otherwise.
 
Old 04-22-2002, 10:39 PM   #6
gui10
Member
 
Registered: Mar 2001
Distribution: enigma, slack8
Posts: 677

Rep: Reputation: 30
hm... i was wondering if there are any dependencies that the configure script wouldn't take care of... but other than that, i'm just as stumped as you are... sorry
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KDE Theme? /hme/usr Linux - Software 6 11-13-2005 10:10 PM
kde theme Help!!! Atrocity *BSD 2 10-04-2005 04:10 PM
how do I install a KDE Theme from kde-look.org? sunowww Linux - Newbie 3 01-03-2005 01:05 PM
kde.org highest rated KDE theme BajaNick General 5 04-10-2004 04:51 PM
KDE 3.1 + kde-look.org theme pacman Linux - Software 0 06-10-2003 07:18 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:20 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration