LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 09-16-2004, 06:00 PM   #1
Zero-S
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Distribution: SlackX
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
KDE fails to logout to CLi in SlackX


First things first, this is a clean install of Slackware 10. I downloaded the SlackX packages from one of the kde mirrors, and used pkgtool to install them as instructed. KDE works fine everywhere but logging out, where it just hangs (mouse doesn't move, battery icon in the top left corner).

I installed the packages exactly how the instructions said--used pkgtool to remove 3.2, and ran it again to install 3.3. It has happened twice, on two clean installs.
 
Old 09-16-2004, 06:46 PM   #2
Tinkster
Moderator
 
Registered: Apr 2002
Location: in a fallen world
Distribution: slackware by choice, others too :} ... android.
Posts: 23,004
Blog Entries: 11

Rep: Reputation: 903Reputation: 903Reputation: 903Reputation: 903Reputation: 903Reputation: 903Reputation: 903Reputation: 903
I'd try not to use 3.3, then ... ;)

Nuh - what is the chipset, can you still
switch to console(s) or ssh into the machine?



Cheers,
Tink
 
Old 09-16-2004, 08:54 PM   #3
Zero-S
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Distribution: SlackX
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
No, the computer completely locks.

Chipset? HA. Some random via chipset that averatec uses...I'll check the next time my computer starts. (Unless you happen to know off the top of your head what chipset the 3150 series of notebooks uses)
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing x-window and kde from CLI mattp Linux - Software 2 10-03-2005 10:07 AM
Samba works in CLI but not using KDE or SMB4K enryfox Linux - Software 3 04-21-2005 06:36 PM
CLI to Gnome terminal, in KDE.? Carpinus Linux - Newbie 11 03-08-2005 11:56 AM
Eth0 is AWOL - is this because of -nohotplug? (SlackX) NeoMagick Slackware 6 01-03-2005 12:43 PM
KDE Logout ? _UnPrEdictAbLe_ Fedora 1 10-26-2004 10:27 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:55 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration