LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 03-01-2001, 07:20 AM   #1
haknot
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2001
Location: South Carolina
Distribution: Redhat 7.1, 6.2
Posts: 16

Rep: Reputation: 0

I am attempting to set up a minimalist Linux box for my nephew. (He's a mac cultist, needs converting) The machine is a 133 Pentium running Red Hat 6.2. The modem is a Zoom 2949 external modem. I have two more machines at home with the same modem on the same operating system. Neither of those gave any problems.

But this one, though detected on the proper serial port, returns the following results to DEBUG:

Wvdial Internet dialer version 1.41
Initializing modem.
Sending: ATZ
ATZ
OK
Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 S11=55 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 S11=55 +FCLASS=0
OK
Modem initialized.
Sending: ATDT 6376776
Waiting for carrier.
ATDT 6376776
ERROR
Invalid dial command.
Disconnecting at Sat Feb 24 08:29.34 2001

The number is correct and all the connections are good.
I have searched the internet and Zoom's support log, with no results. Does anyone have any words of wisdom?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chown command giving invalid user ServerStorm Linux - Software 6 03-23-2010 02:42 AM
cryptsetup - command failed: invalid argument Captain Harlock Debian 2 05-09-2006 12:18 AM
Apache error - Invalid Command 'AddType'... humbletech99 Linux - Networking 0 11-28-2005 08:22 AM
apache SSI error with Invalid command 'AddOutputFilter' Moebius Linux - Software 2 10-15-2004 12:18 PM
Invalid command : monitor tekn0phile Linux - Hardware 0 10-18-2003 07:04 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:57 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration