LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-11-2007, 10:36 AM   #1
rswier
Member
 
Registered: May 2006
Location: Washington
Distribution: Suse 10.1
Posts: 46

Rep: Reputation: 15
Internet performance issue


Im very new to linux and still trying to plow my way through it. I dont have much of an idea as to what is causing the problem so I dont know what to post as far as info to help fix this.
Anywway, here is the deal. I just did a fresh install of Suse 10.1 And got it all updated and seems to be running good. The only problem so far is that checking email and loading web pages takes a very long time, 30 seconds or more just to load a web page and thats with any page. Email can take upwards of a minute. I can plug my XP laptop in and it blazes through with near instant loading speeds on any page and email is instant as well. So Iv come to the conclusion that there must be some settings in Suse that need to be adjusted. Any help would be greatly appreciated and if you need any info, just let me know what you need and a basic idea on how to get it and Ill post it. Thanks everyone.
 
Old 07-11-2007, 05:12 PM   #2
Hern_28
Member
 
Registered: Mar 2007
Location: North Carolina
Distribution: Slackware 12.0, Gentoo, LFS, Debian, Kubuntu.
Posts: 906

Rep: Reputation: 38
Once on the web.

Once you get the web pages open and start surfing the web, is it fast then?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
performance/configuration issue... ferradura Linux - Kernel 4 05-16-2007 09:34 PM
Package Manager Performance Issue JonBL Fedora 1 10-26-2006 10:05 PM
MD Raid5 Performance issue yepp Linux - Hardware 1 10-11-2006 09:30 AM
performance issue when running a NAT box ? Menestrel Linux - Networking 1 07-31-2005 06:34 AM
raid performance issue anoop_chandran Linux - General 1 06-06-2003 04:04 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:35 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration