LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-11-2004, 12:44 PM   #1
MANTERO
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: Spain
Distribution: Debian Sid
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Fluxbox with slowly boot


Hi folks! Five weeks ago, before to reinstall Debian Sid, I used Fluxbox without problems, but when I reinstalled Debian the boot of Fluxbox with normal user is very slowly and the styles are deformed. But the most importants is when I boot with root user the system run perfectly, fast and with nice styles. I don't understand what this happening . I send this problem in other forums in Spanish and English languages, and in mailing lists too, but they can't ask me :P. Thanks for your help. If you need more information, request it.

P.D: Sorry for my low level of english .

MANTERO.
 
Old 10-11-2004, 01:11 PM   #2
darkleaf
Senior Member
 
Registered: Jun 2004
Location: the Netherlands
Distribution: debian SID
Posts: 2,170

Rep: Reputation: 45
Are you perhaps trying to run a lot of extra programs on startup of the user? Check your ~/.xinitrc for things you might not need?
 
Old 10-11-2004, 01:57 PM   #3
MANTERO
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: Spain
Distribution: Debian Sid
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Hi! Thanks for you help but I don't have this file :P. But I view the file .xsession-errors and I view this errors:

Code:
Failed to load groupfile:
apps file failure
Error creating style menu! Stylesdir: /home/mantero/.fluxbox/styles does not exist or is not a directory!
/bin/sh: Esetroot: command not found
I don't understand the message of "groupfile" and the command Esetroot :P. After, I prove to make the directory of the message. Thanks for your help! By3!

MANTERO.
 
Old 10-11-2004, 03:30 PM   #4
darkleaf
Senior Member
 
Registered: Jun 2004
Location: the Netherlands
Distribution: debian SID
Posts: 2,170

Rep: Reputation: 45
I think your fluxbox is looking in the wrong directory for the styles. I don't know how to get that back but the default directory is /usr/share/fluxbox/styles
 
Old 10-12-2004, 03:15 AM   #5
MANTERO
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: Spain
Distribution: Debian Sid
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Hi! I create the directory "styles" in ~/.fluxbox. Also I installed the eterm package to correct the error of "Esetroot: command not found". In this moment in the .xsession-errors only view the following error:

Code:
Failed to load groupfile:
apps file failure
I don't understand the meaning of this error and I search in Google, but I haven't found anything on the matter . Thanks for your help . By3!

MANTERO.
 
Old 10-12-2004, 12:26 PM   #6
basix
Member
 
Registered: Dec 2003
Distribution: Red Hat Linux 9, Fedora Core 1, *Fedora Core 2*
Posts: 74

Rep: Reputation: 15
I have to tell you i havent used fluxbox or debian sid but i think you should set a symlink like this:

ln -s /usr/share/fluxbox/styles /home/mantero/.fluxbox/styles

if /usr/share/fluxbox/styles is the place where all your styles are stored.

PS: I dunno if this is just a dirty fix or a legit one =).
 
Old 10-14-2004, 01:26 PM   #7
MANTERO
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: Spain
Distribution: Debian Sid
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thanks for all! But all are equal . I seems that I'll reinstall my Debian system. Thanks . By3!

MANTERO.
 
Old 10-14-2004, 04:17 PM   #8
comprookie2000
Gentoo Developer
 
Registered: Feb 2004
Location: Fort Lauderdale FL.
Distribution: Gentoo
Posts: 3,291
Blog Entries: 5

Rep: Reputation: 54
Look in ~.fluxbox/init
 
Old 10-15-2004, 02:14 AM   #9
ghostwalker
Member
 
Registered: Jun 2003
Posts: 160

Rep: Reputation: 30
20. Fluxbox 0.9.6 is slow...

Add the following line to your .xinitrc before you exec fluxbox:

export LC_ALL=C
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu/Fluxbox Hang at boot generallimptoes Linux - Software 9 09-29-2005 01:50 AM
fluxbox runnint very slowly curly08 Ubuntu 9 05-09-2005 04:43 PM
Boot Fluxbox Instead of Gnome and now nothing dbhobby Linux - Newbie 3 11-25-2004 01:40 AM
slowly learning hatchetman Linux - Newbie 2 12-08-2002 05:08 PM
Why my rh7.2 so slowly? bulin Linux - General 3 09-25-2002 07:54 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:25 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration