Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.


  Search this Thread
Old 10-08-2003, 08:29 PM   #1
LQ Newbie
Registered: Oct 2003
Location: New Orleans
Distribution: Red Hat 7.3
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
File Corruption on Red Hat 7.3 File Server

Hi, I'm running a Gateway dual PIII 600 MHz Red Hat Linux 7.3 kernel 2.4.18 i686 file server running netatalk 1.6.3 and samba 2.2.5-1.i386. I have Macs running OS 9.1 and a Windows XP. On the windows machines, some files written in microsoft word for mac 98 show up corrupt, some don't. But the same files on the macs show up fine. Likewise, some files on the macs show up corrupt but show up fine on the windows machine. I don't know what's going on. Please help if you can.
Old 10-09-2003, 06:38 AM   #2
Registered: Sep 2003
Distribution: Mandrake, Slack, Debian and PicoBSD
Posts: 181

Rep: Reputation: 30
Having very little Mac experience...

It's not a compatibility problem between the Mac and Windows versions of Word is it? Or does the problem extend to more than Word documents?
Are the Windows machines having problems with the way the Macs are writing to the file system (and vice-versa)?
Has the problem just started? More info please.

I assume you've tried this, but what happens if you save a word document (or other problem file) to floppy on a XP box and open it on a Mac (and vice-versa)?
Old 10-09-2003, 12:38 PM   #3
LQ Newbie
Registered: Oct 2003
Location: New Orleans
Distribution: Red Hat 7.3
Posts: 5

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I thought it might be Word issues, but it happens with Quark Passport 4.11 documents also sometimes.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Editing a file using PuTTY on my Red Hat 9 server...please, need help Quincy Wisdom Linux - Newbie 4 07-01-2004 07:30 PM
Red Hat 9 Install on File Server ScooterB Linux - Newbie 5 12-22-2003 09:22 AM
File Corruption in Red Hat 7.3 File Server dmurph2k2 Red Hat 3 10-09-2003 02:30 PM
File Corruption on Red Hat 7.3 dmurph2k2 Linux - Networking 1 10-08-2003 09:11 PM
Red Hat Router/Webserver/Mailserver/File Server SixShooterz Linux - Networking 3 07-11-2003 03:13 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration