LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-23-2005, 03:43 AM   #1
coolingtower
Member
 
Registered: Jul 2004
Location: AnPing, Tainan, Taiwan
Distribution: Ubuntu 11.04
Posts: 42

Rep: Reputation: 15
FC3 rescue disc won't mount "Linux LVM" partition anymore.


Hello,
I had RH9 on a large IDE drive and had played with FC2 on a smaller SCSI drive. I decided to try FC3, so I made a clean install of FC3 on the SCSI. I decided I liked FC3 and wanted to put it on the larger IDE drive, etc.

I backed up my important files by copying them from the IDE to the SCSI with both drives connected at the same time, booting from the FC3 disc using "linux rescue". No problem, although the rescue disc said it couldn't find any installations of linux---anywhere.

Now, I have totally reinstalled the IDE drive with FC3 (carefully unplugging the SCSI while I installed.) I want to copy my files back from the SCSI and it won't mount from the resue disc.

I did:
cd mnt
mkdir sysimage
mkdir oldme
mount /dev/hda2 sysimage
mount /dev/sda2 oldme
The last mount command gives "Invalid argument" or perhaps "Invalid parameter"

I checked the partition tables with fdisk and everything looks fine. I've never heard of "LVM". Is that different than EXT2?? "mount -tlvm ....." didn't work, either.

Thank you!!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mount msdos floppy disc in Mandriva rescue mode adrenaline_NZ Mandriva 2 08-03-2005 04:50 PM
LVM pvcreate "Device not found" error susmitha Linux - Newbie 2 07-14-2005 06:07 AM
existing LVM partition won't mount anymore dehuszar Linux - Software 1 09-10-2004 01:26 PM
3 Disc Red Hat 9 Vs. 2 Disc "Publisher's Edition" Lee Oswald Red Hat 2 01-29-2004 09:46 PM
Hard disk now displaying "not a valid block device" when booting in rescue mode alphasure Linux - Hardware 4 06-05-2003 07:49 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:50 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration