LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 01-14-2010, 01:38 AM   #1
kim_jung
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2010
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Cool Error Message: device eth0 does not seem to be present


Hello there!

Anyone could help me to solve this error "3c501 device eth0 does not seem to be present, delaying initialization".
 
Old 01-14-2010, 01:49 AM   #2
kirukan
Senior Member
 
Registered: Jun 2008
Location: Eelam
Distribution: Redhat, Solaris, Suse
Posts: 1,183

Rep: Reputation: 113Reputation: 113
Check this
http://www.linuxquestions.org/questi...zation-583692/
 
Old 01-14-2010, 03:50 AM   #3
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Lubuntu
Posts: 19,165
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 426Reputation: 426Reputation: 426Reputation: 426Reputation: 426
Moved: This thread is more suitable in Linux-General and has been moved accordingly to help your thread/question get the exposure it deserves.
 
1 members found this post helpful.
Old 01-14-2010, 03:52 AM   #4
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Lubuntu
Posts: 19,165
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 426Reputation: 426Reputation: 426Reputation: 426Reputation: 426
I have also renamed your thread.
 
1 members found this post helpful.
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3c501 device eth0 does not seem to be present Heids Linux - Networking 9 07-16-2009 09:22 AM
device eth0 does not seems to be present, delaying initialisation-error! ashtrayba Linux - Newbie 8 02-24-2009 09:22 PM
device eth0 does not seem to be present ashbraim Linux - Newbie 1 06-01-2008 09:04 AM
ERROR MSG:device eth0 does not seem to be present delaying initialization mmanickaraj Linux - Enterprise 1 11-20-2007 10:02 AM
bcm5700 device eth0 does not seem to be present SidA Linux - Networking 2 06-20-2004 12:43 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:45 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration