LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-24-2002, 03:40 AM   #1
Charmaine
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2002
Location: m'sia
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Unhappy error message "all config not found"


i am new working wif under linux environment. I did an error.. I
typed rm -rf /folder/ . in order to delete the folder. In the end,
all the configuration file is gone. i cannot even ls or ll or cp or
anything.. and when i log off, i couldnt login again. I really need
help badly.. asap. Please help. the message error displayed is "all
config not found" .What should i do now to get the machine working again?
 
Old 08-24-2002, 03:48 AM   #2
MasterC
Guru
 
Registered: Mar 2002
Location: Salt Lake City, UT - USA
Distribution: Gentoo ; LFS ; Kubuntu
Posts: 12,612

Rep: Reputation: 64
which folder did you rm? In the meantime, I will try to see if I can dig up the "unerase" idea I found once, and see if it will help you.
 
Old 08-24-2002, 03:52 AM   #3
MasterC
Guru
 
Registered: Mar 2002
Location: Salt Lake City, UT - USA
Distribution: Gentoo ; LFS ; Kubuntu
Posts: 12,612

Rep: Reputation: 64
Well, ok, so, which filesystem are you using? Here's a how to for ext2 (and I would assume ext3 as well?):
undelete how to
And as strange as this would seem, you can use an existing Winbloze OS to recover ext2 data:
http://www.r-tt.com/RLinux.shtml

I don't know how well either of those work, so hopefully some else might have some better ideas.

Good Luck
 
Old 08-24-2002, 10:00 AM   #4
Charmaine
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2002
Location: m'sia
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
rm the folder that contains it

thanks a lot everyone..
i was suppose to replace folderA located in /public_html/folder.
i was in the /public_html/folder when i typed the rm -rf /folderA/ .
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FC4 install errors, "diabling IRQ #10" "nobody cares" error message??? A6Quattro Fedora 6 07-20-2005 12:49 PM
mkinitrd failed with message "no module raid0 found for kernel 2.6.9" ythevenot Red Hat 3 12-07-2004 09:15 PM
error message when pressing "Next" "BIOS Problems" , help ! HeRCuLeSX Fedora 3 07-21-2004 02:37 PM
SuSE Linux 9.1 Personal: Error message "module usb_uhci not found" johnerskine Linux - Newbie 2 06-24-2004 11:02 AM
error message"sorry modem not found" shams Linux - Software 2 02-10-2004 07:54 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:06 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration