Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.


  Search this Thread
Old 06-23-2007, 01:29 PM   #1
Registered: Dec 2005
Location: Edmonton
Distribution: BLFS, Gentoo
Posts: 353

Rep: Reputation: 32
automount[10761]: failed to mount /media/.hal-mtab

Syslog consists umpteen number of instances of the following message:
automount[10761]: failed to mount /media/.hal-mtab

Does anyone know what is it about ?

Plz. lemme know should you need more info. (Sorry, don't know where to start !)


Last edited by kevkim55; 06-23-2007 at 01:50 PM.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
after update HAL automount doesn't work eddiep Linux - Hardware 4 02-26-2007 02:58 PM
DVD (auto)mount problem, gnome-mount, hal, Fedora C 5 lazarion Linux - Hardware 5 01-10-2007 05:45 AM
automount: mount(generic): failed to mount (null) (type iso9660) on /mnt/media/ vasudevadas Slackware 5 10-17-2005 04:05 PM
online_update failed - ERROR(Media:connection failed)[Connect failed] rover SUSE / openSUSE 8 02-22-2005 08:57 AM
mount not writing to /etc/mtab if is symlink? sannik Linux - General 1 07-27-2003 01:18 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:35 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration