Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Software > Linux - Games
User Name
Linux - Games This forum is for all discussion relating to gaming in Linux.


  Search this Thread
Old 09-24-2005, 12:12 PM   #1
LQ Newbie
Registered: Jun 2004
Posts: 8

Rep: Reputation: 0
WoW opengl problem

A couple of days ago I got wow working with cedega and it ran really smooth. The only problem I couldn't fix was the circle for AoE spells.. anyways, I never installed the game from scratch, I just copied it from my Win drive and did some small changes in the wtf-conf. I was running just as good as in windows (90-100 FPS in low populated small areas, down to 20-30 at worst case), but then they released the new patch so to avoid trouble patching in linux I did that in win then copied the whole thing over again. But this time I'm not getting near as good performance in opengl (30-40 FPS where it used to be 90-100 and down to below 10 worst case). I can't think of something I missed that I did the first time. I have added some fixes to my transgaming conf but that doesn't work..
Anyone had similar trouble with opengl that they got fixed?

I tried running cedega WoW.exe -- -debug -opengl to see if I got anything usefull out, and this is what it spams out constantly when the game starts:
err:virtual:VirtualFree Could not remap pages, expect trouble

Last edited by Krao; 09-24-2005 at 12:22 PM.
Old 09-25-2005, 09:55 AM   #2
Registered: Jan 2005
Location: SC
Distribution: Ubuntu 7.10 Gusty Gibbon
Posts: 269

Rep: Reputation: 30
well if you have a legit copy of Cedega I would suggest posting on thier forums. People there I'm sure already fixed this issue. But if you don't have a legit copy it might take you a few hours of digging to get a good answer.



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Font problem in WoW (cedega) rejser Linux - Games 2 04-28-2005 05:09 AM
OpenGL problem dangerousdave Linux - Newbie 1 02-19-2005 02:19 PM
opengl problem im_ka Linux - General 1 02-24-2004 04:27 PM
OpenGL problem Kitaran Programming 0 07-28-2003 11:20 PM
WoW - I got a boot problem:( kylesoule Linux - General 2 09-03-2001 05:05 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:54 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration