LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software > Linux - Games
User Name
Password
Linux - Games This forum is for all discussion relating to gaming in Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-12-2007, 12:14 PM   #1
thunderd
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2007
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
UT2004 "BadColor" Error


Hi, I am running Ubuntu 7.04 on an old P3, nVidia GeForce 2. I have the driver installed correctly (so I believe), but when I start UT2004, I get the following:

WARNING: ALC_EXT_capture is subject to change!
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Signal: SIGSEGV [segmentation fault]
Aborting.


Crash information will be saved to your logfile.
X Error of failed request: BadColor (invalid Colormap parameter)
Major opcode of failed request: 79 (X_FreeColormap)
Resource id in failed request: 0x2e0000c
Serial number of failed request: 131
Current serial number in output stream: 133

I've been running through the threads, but nothing seems to work. Any advice?

Thanks
 
Old 06-13-2007, 11:13 PM   #2
{BBI}Nexus{BBI}
Senior Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Nottingham, UK
Distribution: Mageia 4
Posts: 4,296

Rep: Reputation: 205Reputation: 205Reputation: 205
Quote:
Originally Posted by thunderd
Hi, I am running Ubuntu 7.04 on an old P3, nVidia GeForce 2. I have the driver installed correctly (so I believe), but when I start UT2004, I get the following:

WARNING: ALC_EXT_capture is subject to change!
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Signal: SIGSEGV [segmentation fault]
Aborting.


Crash information will be saved to your logfile.
X Error of failed request: BadColor (invalid Colormap parameter)
Major opcode of failed request: 79 (X_FreeColormap)
Resource id in failed request: 0x2e0000c
Serial number of failed request: 131
Current serial number in output stream: 133

I've been running through the threads, but nothing seems to work. Any advice?

Thanks
Have you checked if your GLX is working? Type in a console window: glxinfo. You might want to also check your xorg.conf file to see if load "glx" is there.
 
  


Reply

Tags
drivers, glx


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error: Error for wireless request "Set Mode" (8B06) : invalid argument "roaming" penguin chick Linux - Wireless Networking 5 08-22-2008 01:16 PM
k3b: "error decoding audio tracks" and "could not unlock cd driver" lefty.crupps Linux - Software 7 10-13-2005 11:29 AM
"mythtv-setup" giving "Session management error: Authentication Rejected" Mitchua Ubuntu 0 10-09-2005 04:32 PM
FC4 install errors, "diabling IRQ #10" "nobody cares" error message??? A6Quattro Fedora 6 07-20-2005 12:49 PM
LFS 4.1: Stalled at Perl, "missing seperator" error from "make" SparceMatrix Linux From Scratch 1 06-07-2003 03:31 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:30 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration