LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux From Scratch (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-from-scratch-13/)
-   -   error no /lib/lsb/init_params? (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-from-scratch-13/error-no-lib-lsb-init_params-916818/)

spiky0011 12-02-2011 03:58 PM

error no /lib/lsb/init_params?
 
I have just been installing gpm on lfs7 I dont see any errors running make. or even make install section. When I rebooted I get an error /lib/lsb/init_params no such file/dir. I checked the config.log in gpm there is an error (gcc error unrecognised option -V)(gcc fatal error no input files). Ok back to missing init_params IT IS,nt THERE, found this http://comments.gmane.org/gmane.linux.lfs.devel/11343 Any ideas on fixing.

Cedrik 12-02-2011 04:18 PM

Maybe try comment the line : . /lib/lsb/init_params

in /etc/rc.d/init.d/functions

If you look at LFS doc :
7.0: http://www.linuxfromscratch.org/lfs/...ts/apds03.html
SVN: http://www.linuxfromscratch.org/lfs/...ts/apds03.html
it seems this line was removed in SVN

spiky0011 12-02-2011 04:27 PM

Yes that has already been done.

Ok fixed it I just deleted the line out. Ref an old thread (I knew I had seen this problem before )

druuna 12-03-2011 02:53 AM

Hi,
Quote:

Originally Posted by spiky0011 (Post 4540541)
Ok fixed it I just deleted the line out. Ref an old thread (I knew I had seen this problem before )

You've seen it here: LFS - LFS Errata and here: LQ - GPM posts 12 to 17 :)


All times are GMT -5. The time now is 07:22 AM.