LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Enterprise Linux Forums > Linux - Enterprise
User Name
Password
Linux - Enterprise This forum is for all items relating to using Linux in the Enterprise.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-09-2014, 06:04 PM   #1
rookee
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2014
Posts: 10

Rep: Reputation: Disabled
Couldn't find device with uuid


Hi,

I'm having trouble with my vg01 disk. It says it can't find the device with uuid.

Couldn't find device with uuid Cak8kv-JYvv-hlvr-38Yo-h4BT-LwHh-Tkakke.
Couldn't find device with uuid 2T7r9a-rHnh-TJSk-Q8uC-kzaw-jkAj-YlEST3.
Couldn't find device with uuid YqLjie-01Hv-ZL0U-sQQT-srUt-QZnv-huhqRa.
Couldn't find device with uuid j5lujT-Taav-hYzU-5laC-hhat-wTTi-a6Yyp6.

Please let me know how to fix it. I'm using RHEL6.x. Thanks in advance.

Last edited by rookee; 06-09-2014 at 06:08 PM.
 
Old 06-10-2014, 10:57 AM   #2
business_kid
Guru
 
Registered: Jan 2006
Location: Ireland
Distribution: Slackware & Android
Posts: 6,489

Rep: Reputation: 567Reputation: 567Reputation: 567Reputation: 567Reputation: 567Reputation: 567
try
Quote:
ld -l /dev/disk/by-uuid
That's what you have. Use those.
 
1 members found this post helpful.
Old 06-25-2014, 08:51 PM   #3
astrogeek
Senior Member
 
Registered: Oct 2008
Distribution: Slackware: 12.1, 13.1, 14.1, 64-14.1, -current, FreeBSD-10
Posts: 1,953

Rep: Reputation: 725Reputation: 725Reputation: 725Reputation: 725Reputation: 725Reputation: 725Reputation: 725
spam post reported

update: spam post has been removed, thanks LQ admins!

Last edited by astrogeek; 06-25-2014 at 10:39 PM.
 
Old 06-26-2014, 03:40 AM   #4
business_kid
Guru
 
Registered: Jan 2006
Location: Ireland
Distribution: Slackware & Android
Posts: 6,489

Rep: Reputation: 567Reputation: 567Reputation: 567Reputation: 567Reputation: 567Reputation: 567
Code:
ld -l /dev/disk/by-uuid
Allow me to belatedly correct a silly typo. That should have been
Code:
ls -l /dev/disk/by-uuid
 
1 members found this post helpful.
Old 06-30-2014, 08:38 PM   #5
rookee
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2014
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Thank you business_kid
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Couldn't find the device with uuid jungo920 Linux - Server 2 08-20-2012 05:47 PM
[SOLVED] How to mount by-uuid if the device won't show in /dev/disk/by-uuid untill after blkid /dev/sd* ? masmddr Linux - General 4 01-10-2011 07:38 PM
Couldn't Find Interface Ppp0: No Such Device orc Linux - Networking 10 09-12-2009 08:56 AM
LVM has lost the plot - "Couldn't find device with uuid...." The Fold Slackware 0 10-21-2008 09:54 AM
ut2003--- couldn't set video mode:couldn't find matching GLX visual <h1>tux</h1> Linux - Newbie 1 08-22-2003 07:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:06 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration