LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Desktop
User Name
Password
Linux - Desktop This forum is for the discussion of all Linux Software used in a desktop context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-15-2006, 06:05 PM   #1
yohhon
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2005
Location: new orleans
Distribution: PCLinuxOS/Mepis
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
why can i not get linux.org to load?


when i go to linux.org it use to load but now it will not ?
 
Old 10-15-2006, 06:16 PM   #2
Brian1
Guru
 
Registered: Jan 2003
Location: Seymour, Indiana
Distribution: Distribution: RHEL 5 with Pieces of this and that. Kernel 2.6.23.1, KDE 3.5.8 and KDE 4.0 beta, Plu
Posts: 5,700

Rep: Reputation: 61
Do you mean http://www.linux.org ?
Loads fine here. IP is http://198.182.196.56

Do a traceroute and see where it is stopped.
What kind of router you have?

Brian
 
Old 10-15-2006, 06:20 PM   #3
reddazz
Guru
 
Registered: Nov 2003
Location: N. E. England
Distribution: Fedora, CentOS, Debian
Posts: 16,298

Rep: Reputation: 73
I also have similar problems with linux.org and I suspect that it could be something to do with my ISP since I can access it from work but it times out when I try and access it from home.
 
Old 10-15-2006, 06:35 PM   #4
yohhon
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2005
Location: new orleans
Distribution: PCLinuxOS/Mepis
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
router

i am not using a router? i have no problem on my other computer?
 
Old 10-16-2006, 05:22 PM   #5
Brian1
Guru
 
Registered: Jan 2003
Location: Seymour, Indiana
Distribution: Distribution: RHEL 5 with Pieces of this and that. Kernel 2.6.23.1, KDE 3.5.8 and KDE 4.0 beta, Plu
Posts: 5,700

Rep: Reputation: 61
I would agree if it does not come up then somewhere down the line they are blocking that range of IP. Not sure if that one use to be on the reserved IP range. Some us to be but are being used today. Had the same issue on my linux router. After removing those IP that are routable now allow access to two sites which I thought were out of service.
The site that listed it does not show the list no more.

Brian
 
Old 10-16-2006, 09:12 PM   #6
yohhon
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2005
Location: new orleans
Distribution: PCLinuxOS/Mepis
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Question linux.org

turned my computer on tonight and went to linux.org and it loaded with no problem? oh well thanks for everyones help.now i can get back to reading.

Last edited by yohhon; 10-16-2006 at 09:14 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X.Org failed to load after Ubuntu 10.5 install habiblove Ubuntu 3 02-19-2006 04:25 PM
X.org Modules Failing to Load on NetBSD Kenji Miyamoto *BSD 0 08-23-2005 07:10 PM
X.org 6.8.2-r1 -- Halts when trying to load NV-GLX Adrohak Linux - Software 2 05-08-2005 01:49 PM
how long does OpenOffice.org take to load on ur comp? (oowriter) webazoid Linux - Software 8 08-12-2004 07:52 PM
linuxquestions.org doesn't fully load the page Crashed_Again LQ Suggestions & Feedback 5 05-16-2003 06:29 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:47 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration