LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Desktop
User Name
Password
Linux - Desktop This forum is for the discussion of all Linux Software used in a desktop context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-16-2013, 10:43 PM   #1
cherock1254
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2013
Location: Taylor, Texas
Distribution: OpenSuse 12.2
Posts: 4

Rep: Reputation: Disabled
Video Sound on firefox


I had to reconfigure my sound card, evidently it did not like pulse-audio, it was looking for Alsa sound. Now I have video sound and music and microphone if I need it. Thanks for all your possible resolutions.


I have upgraded to Suse 12.3, have headphones and card configured, but when I have Firefox on for Video's, the video is moving mouths, and the sound is not there. I have the lastest 11.2 Flash Adobe, but no sound. I can put an audio file on and I get sound in the headphones, and I am stumped as to why I have no sound on FireFox????
Anybody have any ideas?

Last edited by cherock1254; 03-18-2013 at 09:15 PM. Reason: Problem has been RESOLVED.
 
Old 03-17-2013, 04:58 AM   #2
business_kid
Guru
 
Registered: Jan 2006
Location: Ireland
Distribution: Slackware & Android
Posts: 6,374

Rep: Reputation: 557Reputation: 557Reputation: 557Reputation: 557Reputation: 557Reputation: 557
Had this, and ran it down.

The hdmi outlet in video cards has a sound card. This wanted to muscle in at various times . . . "I'm the real soundcard around here." which, incidentally it was. But the earphone socket was on the other one :-P. Does your system show 2 soundcards? Of course everything in there knows better than you which soundcard you want to listen to . . .
 
Old 04-17-2013, 10:52 PM   #3
jACK-ah
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2013
Posts: 27

Rep: Reputation: Disabled
use that hdmi outlet
 
Old 04-18-2013, 01:16 AM   #4
John VV
Guru
 
Registered: Aug 2005
Posts: 12,912

Rep: Reputation: 1715Reputation: 1715Reputation: 1715Reputation: 1715Reputation: 1715Reputation: 1715Reputation: 1715Reputation: 1715Reputation: 1715Reputation: 1715Reputation: 1715
jACK-ah

reported as a troll
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] No YouTube video when using Firefox, sound okay. Other browsers fine. LinusStallman Linux - Software 6 12-27-2010 03:56 AM
Video sound not working in Firefox? Here's a solution andy_g_gray Linux - Newbie 2 09-13-2008 03:20 AM
video but no sound in firefox jameslaw Linux - Software 34 08-30-2008 07:03 PM
Videos in Firefox have sound + video synch problem Adrian Baker Linux - Software 3 10-24-2006 06:21 AM
Video without sound; sound without video - in Debian, KDE with SB Live headisdead Linux - Hardware 0 06-20-2004 07:43 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:46 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration