LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Desktop (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-desktop-74/)
-   -   Problems getting DVI port working with Dell D630 with docking xorg nvidia ubuntu (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-desktop-74/problems-getting-dvi-port-working-with-dell-d630-with-docking-xorg-nvidia-ubuntu-631121/)

kcorupe 03-27-2008 05:27 PM

Problems getting DVI port working with Dell D630 with docking xorg nvidia ubuntu
 
I have dual monitors working currently, but I'm having problems getting my 3rd monitor working on my D630. In windows you can run all 3 screens if you have it in the docking station. It gives you 2 ports one vga one dvi.

nvidia-settings sees both monitors, but no matter what I try I only get the laptop screen and the vga monitor working.

Is this even possible, as I have not found too much online about it? Most just have the dual monitors.

If so would someone mind posting their xorg for me to see? or would anyone be able to point some links out that could help that would be great. Here is my xorg config for reference.


-----

Code:

# nvidia-settings: X configuration file generated by nvidia-settings
# nvidia-settings:  version 1.0  (buildmeister@builder3)  Wed Sep 12 14:30:30 PDT 2007

# nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig
# nvidia-xconfig:  version 1.0  (buildmeister@builder3)  Wed Sep 12 14:29:35 PDT 2007

Section "ServerLayout"
    Identifier    "Layout0"
    Screen      0  "Screen0" 0 0
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
    InputDevice    "Synaptics Touchpad"
EndSection

Section "Files"
    RgbPath        "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
EndSection

Section "Module"
    Load          "dbe"
    Load          "extmod"
    Load          "type1"
    Load          "freetype"
    Load          "glx"
EndSection

Section "ServerFlags"

# Removed Option "Xinerama" "0"
# Removed Option "Xinerama" "1"
# Removed Option "Xinerama" "0"
# Removed Option "Xinerama" "1"
    Option        "Xinerama" "0"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier    "Mouse0"
    Driver        "mouse"
    Option        "Protocol" "auto"
    Option        "Device" "/dev/psaux"
    Option        "Emulate3Buttons" "no"
    Option        "ZAxisMapping" "4 5"
#    Option          "SHMConfig" "true"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier    "Synaptics Touchpad"
    Driver        "synaptics"
    Option        "SendCoreEvents" "true"
    Option        "Device" "/dev/psaux"
    Option        "Protocol" "auto-dev"
    Option        "HorizScrollDelta" "0"
    Option        "SHMConfig" "true"
    Option        "MaxSpeed" "0.99"
    Option        "AccelFactor" "0.08"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier    "Keyboard0"
    Driver        "kbd"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier    "Monitor0"
    VendorName    "Unknown"
    ModelName      "DELL 2007WFP"
    HorizSync      30.0 - 83.0
    VertRefresh    56.0 - 76.0
    Option        "DPMS"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier    "Monitor1"
    VendorName    "Unknown"
    ModelName      "DELL 2007WFP"
    HorizSync      30.0 - 83.0
    VertRefresh    56.0 - 76.0
EndSection

Section "Device"
    Identifier    "Device0"
    Driver        "nvidia"
    VendorName    "NVIDIA Corporation"
EndSection

Section "Device"
    Identifier    "Videocard0"
    Driver        "nvidia"
    VendorName    "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "Quadro NVS 135M"
EndSection

Section "Device"
    Identifier    "Videocard1"
    Driver        "nvidia"
    VendorName    "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "Quadro NVS 135M"
    BusID          "PCI:1:0:0"
    Screen          1
EndSection

Section "Screen"

# Removed Option "TwinView" "0"
# Removed Option "metamodes" "1440x900 +0+0"
# Removed Option "TwinView" "1"
# Removed Option "metamodes" "CRT: nvidia-auto-select +0+0, DFP: 1440x900 +1680+0"
# Removed Option "TwinView" "0"
# Removed Option "metamodes" "CRT: nvidia-auto-select +0+0"
# Removed Option "metamodes" "CRT: nvidia-auto-select +0+0, DFP-0: NULL, DFP-1: nvidia-auto-select +1680+0"
# Removed Option "metamodes" "CRT: NULL, DFP-0: 1440x900 +0+0, DFP-1: nvidia-auto-select +1440+0"
# Removed Option "metamodes" "DFP-0: 1440x900 +0+0, DFP-1: nvidia-auto-select +1440+0"
# Removed Option "metamodes" "DFP-0: NULL, DFP-1: nvidia-auto-select +0+0"
# Removed Option "metamodes" "DFP-0: 1440x900 +0+0, DFP-1: nvidia-auto-select +1440+0, CRT: nvidia-auto-select +3120+0; DFP-0: 1440x900 +0+0, DFP-1: nvidia-auto-select +1440+0, CRT: nvidia-auto-select +3120+0; DFP-0: 1440x900 +0+0, DFP-1: nvidia-auto-select +1440+0, CRT: nvidia-auto-select +3120+0"
# Removed Option "metamodes" "CRT: nvidia-auto-select +0+0, DFP-0: 1440x900 +1680+0, DFP-1: NULL"
# Removed Option "metamodes" "CRT: 1680x1050 +0+0, DFP-0: 1440x900 +1680+0, DFP-1: 1680x1050 +3120+0"
# Removed Option "metamodes" "CRT: nvidia-auto-select +0+0, DFP-0: 1440x900 +1680+0"
# Removed Option "metamodes" "CRT: nvidia-auto-select +1440+0, DFP: 1440x900 +0+0"
    Identifier    "Screen0"
    Device        "Videocard0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option        "TwinView" "1"
    Option        "metamodes" "CRT: nvidia-auto-select +0+0, DFP-0: 1440x900 +1680+0, DFP-1: 1680x1050 +3120+0"
    SubSection    "Display"
        Depth      24
    EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
    Identifier    "Screen1"
    Device        "Videocard1"
    Monitor        "Monitor1"
    DefaultDepth    24
    Option        "TwinView" "0"
    Option        "metamodes" "DFP-1: nvidia-auto-select +0+0"
EndSection



All times are GMT -5. The time now is 09:05 PM.