LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Desktop
User Name
Password
Linux - Desktop This forum is for the discussion of all Linux Software used in a desktop context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-31-2007, 04:55 PM   #61
rivanor
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2007
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
I have the exact same problem :)


I was searching for something unrelated for the ASUS K8V-X SE motherboard when this thread caught my attention. I have the same hardware, an AMD64 2800 and the ASUS K8V-X SE AND a Geforce 6800. Wow, what a coincidence. Indeed, my X does do a complete lockup also. However, SOMETIMES it actually works! It seems to be totally random to me. If I can get the X server started, everything works.

The sad thing is that I actually had another motherboard and I got rid of it because it didn't work well with the GF6800 so I specifically got this K8V-X SE to resolve this problem. It's sad that I seem to have got more hardware conflicts.

Well, my next CPU will be an Intel Core 2 Duo, so hopefully going back to the mainstream will solve these stupid problems.. *sigh*
 
Old 08-01-2007, 05:26 AM   #62
violettheconqueror
Member
 
Registered: Sep 2005
Location: California
Distribution: Fedora 7
Posts: 44

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Ya I had it work once, but only once. I ended up getting a new motherboard, everything works fine now. I forgot to answer on this thread..whoops. I cant remember the exact name of the motherboard (i'm traveling germany for a month right now) but it was a amd based dual core, one of the new ones. Everything works wonderfully now. Too well I think, I'm gonna have to start some new adventure with something that will surely not work so I have something to do. lol. I am bummed that I couldnt fix the problem though...no one seems to have found a real solution..other than nvidia opening up their driver of course. Thanks for helping everyone!
 
  


Reply

Tags
3d, dri, driver, nvidia


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(nvidia) First startx = blank screen, second startx = works ?!? BuckRogers01 Linux - Hardware 2 04-07-2006 05:26 PM
Nvidia Driver "Virtual Screen" Quirk tionik06 Linux - Hardware 4 07-31-2005 06:07 AM
Blank screen after "startx" after reboot after install cg from nvidia rozky Linux - Software 2 04-04-2005 08:49 PM
Blank screen untril I "startx" after boot GML3G0 Linux - Software 8 03-26-2005 02:42 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:41 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration