LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Desktop
User Name
Password
Linux - Desktop This forum is for the discussion of all Linux Software used in a desktop context.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 11-12-2006, 09:25 AM   #1
anneser
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
gnome (2.14.3) missing text in menus


I track debian-testing, and on one of the recent upgrades, I now have a "missing text problem". First noticed in the gnome Applications->Debian->Apps->System-> menu, where the first half of the menu listings had icons and text, and the second half was icons only. Moving the mouse over the "missing menu" option, caused the text to appear. This is also a problem from within Firefox (and other browsers), where text does not appear in the displayed page. Selecting a blank range (left click) with the mouse, causes the text to appear ... or grabbing the scrollbar and moving the page to the bottom, and back to the top will sometimes make the text appear.

I also created a new user, and logged in as that user, just to make sure there were no artifacts in my original .g* directories -- the behavior was the same.

Any help would be much appreciated. Thank you.

dean.anneser@pw.utc.com

Last edited by anneser; 11-12-2006 at 06:56 PM.
 
Old 11-13-2006, 11:29 PM   #2
tmick
Member
 
Registered: Jun 2005
Location: Riverdale, Utah
Distribution: Debian Jessie
Posts: 140

Rep: Reputation: 15
upgrade to a newer version of GNOME they have 2.16 out and it seems to work great on FC6
 
Old 11-13-2006, 11:38 PM   #3
rickh
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: Albuquerque, NM USA
Distribution: Debian-Lenny/Sid 32/64 Desktop: Generic AMD64-EVGA 680i Laptop: Generic Intel SIS-AC97
Posts: 4,250

Rep: Reputation: 59
Debian Testing doesn't include Gnome 2.16. Change your Theme ... I don't currently have such a problem with the default theme, but I have had at times in the past.
 
Old 11-15-2006, 12:10 PM   #4
anneser
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Posts: 7

Original Poster
Rep: Reputation: 0
The problem was the nvidia driver (Dell M70 laptop) -- the older version NVIDIA-Linux-x86-1.0-8178-pkg1.run works, while the newer one NVIDIA-Linux-x68-1.0-8762-pkg1.run caused the problems described.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Icons missing in user menus tomj54 Linux - Newbie 3 12-11-2005 10:23 AM
Menus missing jaa1180 Libranet 2 05-09-2004 10:36 PM
Missing text in MDK Control Centre KDE and Gnome SentinelT Mandriva 10 04-05-2004 04:38 AM
RH8 to RH9 upgrade, GNOME desktop text missing kstarks Linux - Software 5 12-19-2003 08:29 AM
Texstar kde 3.1.4 - missing menus lets-eat-gary Linux - Software 1 11-14-2003 05:14 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:46 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration