LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Desktop
User Name
Password
Linux - Desktop This forum is for the discussion of all Linux Software used in a desktop context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-12-2009, 04:41 PM   #1
pgreptom
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2009
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Question Firefox .. no sound? But sound from amarok/banshee/etc


I hope this is in he right place.

Here's what firefox feeds me whenever I try to play anything with sound.. about a million lines of this:

Code:
ALSA lib pcm_dmix.c:1008:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave
ALSA lib pcm_dmix.c:1008:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave
ALSA lib pcm_dmix.c:1008:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave
ALSA lib pcm_dmix.c:1008:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave
ALSA lib pcm_dmix.c:1008:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave
ALSA lib pcm_dmix.c:1008:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave
ALSA lib pcm_dmix.c:1008:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave
ALSA lib pcm_dmix.c:1008:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave
ALSA lib pcm_dmix.c:1008:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave
wasted@loxan:~$
Amarok, banshee, etc.. all media players work fine.. I'm playing music as I type this. Just not anything in the browser.
 
Old 04-13-2009, 12:23 PM   #2
jdkaye
Senior Member
 
Registered: Dec 2008
Location: Westgate-on-Sea, Kent, UK
Distribution: Debian Testing Amd64
Posts: 4,577

Rep: Reputation: Disabled
Are you using pulseaudio? If so, this appears to be a known issue.
If not, it could be a Flash issue. Using version 10 of the flash plugin may solve it.
cheers,
jdk

Last edited by jdkaye; 04-13-2009 at 12:25 PM.
 
  


Reply

Tags
alsa, sound


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No WMA in amaroK and Banshee! Score Linux - Software 17 08-08-2010 01:55 PM
kde + xmms/banshee leads to jumpy sound true_atlantis Linux - Software 0 12-26-2006 10:43 AM
RealPlayer 10 & Banshee work, but no Amarok BeckinNC Linux - Software 2 01-09-2006 10:33 AM
amarok no sound? ginda Suse/Novell 5 04-13-2005 03:29 AM
No sound in Firefox - but sound in KDE icpsvt Linux - General 19 03-06-2005 06:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:14 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration