LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Desktop
User Name
Password
Linux - Desktop This forum is for the discussion of all Linux Software used in a desktop context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-19-2007, 08:51 PM   #1
almcneill
Member
 
Registered: Jan 2006
Posts: 67

Rep: Reputation: 15
Question Compiz-Fusion Skydome Dissapears


Ok, strange one here, running SuSE 10.3, Compiz-Fusion and everything works great.

Except, i select a skydome image and it loads, but if i restart KDE the skydome is not there, i check the settings and the file is still listed, but no image in the skydome. If i select a different image, it appears, if i select the original image, it appears, but no matter what image i select, after a restart of KDE, it is no longer in the skydome but the file is still listed in the settings manager.

Before posting this, i did do a thorough search on the web, and i found no other posting of this, so if someone else is experiencing this, i would be happy for any help that could be given.
 
Old 01-26-2008, 10:54 PM   #2
almcneill
Member
 
Registered: Jan 2006
Posts: 67

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Wow, a little disapointed, I had thought by now there would at least be an attempt at a reply. Just to update, I have updated Compiz, and I still am producing the same results. Is there at least any one else out there with the same problem?
 
Old 01-27-2008, 07:46 AM   #3
google01103
Member
 
Registered: May 2006
Distribution: Suse 10.2 x64
Posts: 247

Rep: Reputation: 31
for compiz related problems I'd check out their forums http://forum.compiz-fusion.org
 
Old 01-28-2008, 07:22 PM   #4
almcneill
Member
 
Registered: Jan 2006
Posts: 67

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Ok, to start with, I did check the compiz web site, found absolutely no similar problem, and an invalid solution.

I did however find a solution of my own. The images I was using were jpeg images, and even though i have jpeg images selected with compiz, still the problem persisted. So i experimented and used gimp to convert the images to png files and now it works. Not sure why, but i can live with that, for now.

Last edited by almcneill; 01-28-2008 at 07:23 PM.
 
Old 01-28-2008, 07:33 PM   #5
google01103
Member
 
Registered: May 2006
Distribution: Suse 10.2 x64
Posts: 247

Rep: Reputation: 31
It's been my understanding that skydomes must be of png or svg format - but I've read that if the display plugins (svg,png, jpeg) are enabled (in "image loading") they can be used also

Last edited by google01103; 01-28-2008 at 08:04 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to start Compiz Fusion? ishuaia Linux - Software 5 11-20-2008 07:04 PM
compiz fusion question Bill_Blessing Suse/Novell 0 10-10-2007 09:26 PM
compiz-fusion working, but a few questions Daedra Slackware 2 09-26-2007 07:33 AM
compiz fusion plugins BCarey Slackware 5 08-04-2007 03:26 PM
Compiling Compiz-Fusion on Slack 12 AriciU Slackware 6 07-07-2007 04:16 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:56 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration