LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Gentoo
User Name
Password
Gentoo This forum is for the discussion of Gentoo Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-10-2009, 11:57 AM   #1
manti111
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2008
Distribution: Gentoo, Kubuntu
Posts: 20

Rep: Reputation: 0
Qtcurve not working properly anymore after KDE update on Gentoo


I decided to give my system a good update today. Everything is right, except that the icons for Qtcurve are messed up. They are not showing.
I attempted re-emerge qtcurve and the gtk-engines-qt several times, but it is still is not working,
Even more odd is that as root, the icons do show up correctly in apps such as Firefox.
There is something wrong with permissions, but I cannot track it down.
 
Old 10-10-2009, 12:43 PM   #2
manti111
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2008
Distribution: Gentoo, Kubuntu
Posts: 20

Original Poster
Rep: Reputation: 0
It seems I tracked down the problem. I completely removed any traces of the user and created a new user. Now the icons show up again. Still wonder how the icons got messed up in the first place.
 
Old 10-12-2009, 01:30 AM   #3
i92guboj
Gentoo support team
 
Registered: May 2008
Location: Lucena, Córdoba (Spain)
Distribution: Gentoo
Posts: 4,043

Rep: Reputation: 375Reputation: 375Reputation: 375Reputation: 375
Probably the qt or kde config files were messed up a bit. Looking at the x session log file(s) could have shown something, maybe.
 
Old 10-12-2009, 10:21 AM   #4
jschiwal
Guru
 
Registered: Aug 2001
Location: Fargo, ND
Distribution: SuSE AMD64
Posts: 15,733

Rep: Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655
Moved: This thread is more suitable in the Gentoo forum and has been moved accordingly to help your question get the exposure it deserves.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinKey not working anymore in KDE Phiebie Debian 12 09-29-2009 12:46 PM
GENTOO rc-update not working kaykills Linux - Distributions 1 04-09-2006 12:24 AM
KDE and Gnome not working anymore in Slackware... Necronomicom Slackware 9 07-03-2004 06:36 PM
Mandrake Update isn't working properly statist Mandriva 0 03-14-2004 01:45 PM
kde quit working properly islandkid Linux - General 3 06-30-2003 01:24 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:31 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration