LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Non-*NIX Forums > General
User Name
Password
General This forum is for non-technical general discussion which can include both Linux and non-Linux topics. Have fun!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-03-2013, 11:25 PM   #1
raj bala
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2013
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
package w32api not working


hi i have installed cygwin 1.7.1 in windows 7 64-bit and trying to install ns2.35-rc3. it says w32api not present on your system but i have installed them in cygwin. pls tell me
 
Old 07-05-2013, 04:06 PM   #2
TB0ne
Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 14,759

Rep: Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612
Quote:
Originally Posted by raj bala View Post
hi i have installed cygwin 1.7.1 in windows 7 64-bit and trying to install ns2.35-rc3. it says w32api not present on your system but i have installed them in cygwin. pls tell me
Spell out your words, please. And this is not really a Linux question, since this is Cygwin on Windows, but a VERY brief Google search turns up:
http://www.isi.edu/nsnam/ns/ns-cygwin-old.html

...the complete how-to on installing NS2 in Cygwin. You don't say where you got that NS2 package from, or how you're trying to build/install it. You may want to try redoing the NS2 installation and make sure each step is followed. Since this isn't Linux, I'm not sure how much folks here will be able to tell you.
 
Old 07-09-2013, 07:00 AM   #3
raj bala
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2013
Posts: 1

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
thanyou sir for the help
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Synaptic package not working from xcfe yet working from the command line onerous Debian 8 11-15-2012 03:40 PM
Adept package installer not working if not launched by package manager iqbala Ubuntu 3 11-29-2008 06:32 AM
Package Manager in not working adilsiv Linux - Newbie 25 07-24-2008 12:57 PM
package management is not working zak3 Linux - Software 3 01-16-2004 07:31 AM
package manager not working glennp Linux - Newbie 5 01-03-2003 09:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:58 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration