LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Non-*NIX Forums > General
User Name
Password
General This forum is for non-technical general discussion which can include both Linux and non-Linux topics. Have fun!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-25-2006, 06:51 PM   #1
donnyb
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy no sound from speakers or headphone jack in ibm 600e


ive tried about everything i can think of i even tried soom of the answers i found here like bios ver-29,ver45 then kernel 2.2.14 i need some one to please walk me through step by step i know its an older system but it was all i could afford for my daughter for christmas so if anyone can help please do so it will never be forgotten.
 
Old 03-25-2006, 09:59 PM   #2
ceros
Member
 
Registered: Oct 2005
Distribution: Kubuntu Edgy
Posts: 98

Rep: Reputation: 15
You may have a machine with a sound card that needs one of the older oss modules. Do you know what kind of sound card the machine has?
 
Old 03-26-2006, 09:50 AM   #3
donnyb
Guest
 
Posts: n/a
yes its a crystal wdm i think i keep getting a code 10
 
Old 03-26-2006, 04:45 PM   #4
donnyb
Guest
 
Posts: n/a
Angry password protected????

does any one have the old service manuals for the ibm 600e or does any one know how to by pass "password protected"ibm thinkpad 600e or x cause icold build a good one out of the ones that are passwodr protected... even if you cant help thanks for at least looking into my questions...

Last edited by donnyb; 03-26-2006 at 04:48 PM.
 
Old 03-27-2006, 11:37 AM   #5
ceros
Member
 
Registered: Oct 2005
Distribution: Kubuntu Edgy
Posts: 98

Rep: Reputation: 15
Can you post the output for <lspci>?

Also, try using <alsaconf> in a terminal session to see if your sound card can be automatically configured.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound in headphone's jack, but I do have sound in Speakers Silverdaz Linux - Newbie 7 09-05-2008 05:12 AM
Headphone plugged in, sound still comes out of speakers tbraun Linux - Hardware 3 01-18-2005 03:36 PM
No sound from headphone jack jefferai Linux - Laptop and Netbook 0 08-21-2004 04:05 PM
Sound Requires Cord From CD headphone jack to line in to work. danny_beta_read Linux - Hardware 1 03-03-2004 11:25 AM
Headphone jack on CDROM how get sound out? lugoteehalt Linux - Newbie 2 10-27-2003 10:37 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:31 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration