LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora > Fedora - Installation
User Name
Password
Fedora - Installation This forum is for the discussion of installation issues with Fedora.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 10-28-2004, 08:08 PM   #1
jhoin
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Installation issue...


I am installing the Fedora core for the first time. I have successfully booted from a CD rom. After making any type of selection I get a string of text which indicates all the components from my computer that the installer has recognized. When it gets to the "running /sbin loader" it stops and does not report any progress. It still reads from the cd rom, but this continues for more than two hours. Is this normal? If so, how long should I allow the system to continue. If not, what should I do? Thanks for any insight into this.

Jay
 
Old 10-31-2004, 06:27 AM   #2
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Lubuntu
Posts: 19,176
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430
Did you run the Media Check at the start of the install? What were the results?
 
Old 11-01-2004, 10:05 AM   #3
jhoin
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Yes, I have done the media check and all the files are o.k. What do I do now?

Thanks in advance.

Jay
 
Old 11-05-2004, 10:29 AM   #4
paz146
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2004
Location: UK
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Hi,

Well looks like we are having the EXACT same problem, keep an eye on the thread that I have created to see if the solution is posted there.....


Good luck


Paz
 
Old 11-05-2004, 12:36 PM   #5
jhoin
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally posted by paz146
Hi,

Well looks like we are having the EXACT same problem, keep an eye on the thread that I have created to see if the solution is posted there.....


Good luck


Paz
I checked out your thread. Yes, it does look like we are having the same problems. There also seems to be the commonality that I am installing on an AMD product, but mine is a 800 MHz AMD athlon. Does Fedora not support AMD products? Or is it the motherboard?

Jay
 
Old 11-05-2004, 02:07 PM   #6
paz146
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2004
Location: UK
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Fendora has a 64 bit edition of the Core 2 and I don't know of any Pentiums that have 64bit, but I may be wrong. So it should support AMD


Paz
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Software installation issue DanielTan Linux - Newbie 11 10-05-2005 10:03 AM
Installation Issue mtecknology Red Hat 4 08-17-2005 06:59 PM
FC1 Installation Issue mikeymorgan Fedora - Installation 2 03-26-2005 03:41 PM
Another UT2003 installation issue... geologic Linux - Games 6 11-05-2003 05:10 AM
redhat 7.3 installation issue lower200 Linux - Software 2 02-20-2003 01:42 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:08 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration