LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Fedora - Installation (http://www.linuxquestions.org/questions/fedora-installation-39/)
-   -   Installation issue... (http://www.linuxquestions.org/questions/fedora-installation-39/installation-issue-248555/)

jhoin 10-28-2004 07:08 PM

Installation issue...
 
I am installing the Fedora core for the first time. I have successfully booted from a CD rom. After making any type of selection I get a string of text which indicates all the components from my computer that the installer has recognized. When it gets to the "running /sbin loader" it stops and does not report any progress. It still reads from the cd rom, but this continues for more than two hours. Is this normal? If so, how long should I allow the system to continue. If not, what should I do? Thanks for any insight into this.

Jay

XavierP 10-31-2004 05:27 AM

Did you run the Media Check at the start of the install? What were the results?

jhoin 11-01-2004 09:05 AM

Yes, I have done the media check and all the files are o.k. What do I do now?

Thanks in advance.

Jay

paz146 11-05-2004 09:29 AM

Hi,

Well looks like we are having the EXACT same problem, keep an eye on the thread that I have created to see if the solution is posted there.....


Good luck


Paz

jhoin 11-05-2004 11:36 AM

Quote:

Originally posted by paz146
Hi,

Well looks like we are having the EXACT same problem, keep an eye on the thread that I have created to see if the solution is posted there.....


Good luck


Paz

I checked out your thread. Yes, it does look like we are having the same problems. There also seems to be the commonality that I am installing on an AMD product, but mine is a 800 MHz AMD athlon. Does Fedora not support AMD products? Or is it the motherboard?

Jay

paz146 11-05-2004 01:07 PM

Fendora has a 64 bit edition of the Core 2 and I don't know of any Pentiums that have 64bit, but I may be wrong. So it should support AMD


Paz


All times are GMT -5. The time now is 07:21 AM.