LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-23-2008, 01:09 PM   #1
gothrog
Member
 
Registered: Jun 2004
Distribution: Yellow Dog, Fedora, RedHat, Centos, Ubuntu, Suse Linux
Posts: 101

Rep: Reputation: 15
Xwin -query


I'm trying to Xwin into a Fedora 10 machine from a cygwin on a 2003 server. I can Xwin into other linux boxes from this machine, but not to the Fedora 10 box.

I used the Fedora 10 Live disk to install and downloaded all the xorg downloads for the Server portion within yum. Unfortunately I'm still having an issue.

When I read the output from the cygwin window it says it is looking for the XF86config file. However there is none. Also it seems that it is trying to go to /usr/X11/R6/lib/X11/font, this doesn't exist either on Fedora 10.

Can someone give any ideas on what I should do?

Last edited by gothrog; 01-06-2009 at 08:14 AM.
 
Old 01-06-2009, 09:39 AM   #2
gothrog
Member
 
Registered: Jun 2004
Distribution: Yellow Dog, Fedora, RedHat, Centos, Ubuntu, Suse Linux
Posts: 101

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Here is the output I'm getting:

_XSERVTransmkdir: Owner of /tmp/.X11-unix should be set to root
winValidateArgs - g_iNumScreens: 1 iMaxConsecutiveScreen: 1
(II) XF86Config is not supported
(II) See http://x.cygwin.com/docs/faq/cygwin-x-faq.html for more information
winDetectSupportedEngines - Windows NT/2000/XP
winDetectSupportedEngines - DirectDraw installed
winDetectSupportedEngines - DirectDraw4 installed
winDetectSupportedEngines - Returning, supported engines 00000007
winSetEngine - Using Shadow DirectDraw NonLocking
winAdjustVideoModeShadowDDNL - Using Windows display depth of 16 bits per pixel
winFinishScreenInitFB - Masks: 0000f800 000007e0 0000001f
MIT-SHM extension disabled due to lack of kernel support
XFree86-Bigfont extension local-client optimization disabled due to lack of shared memory support in
(--) Setting autorepeat to delay=500, rate=31
(--) winConfigKeyboard - Layout: "00000409" (00000409)
(--) Using preset keyboard for "English (USA)" (409), type "4"
Rules = "xorg" Model = "pc105" Layout = "us" Variant = "(null)" Options = "(null)"
(--) 3 mouse buttons found
Could not init font path element /usr/X11R6/lib/X11/fonts/CID/, removing from list!
winPointerWarpCursor - Discarding first warp: 509 356
winDeleteNotifyIcon - Shell_NotifyIcon failed
FreeFontPath: FPE "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc/" refcount is 2, should be 1; fixing.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
interesting MySQL query/view query :s mjh Programming 3 03-25-2008 08:30 AM
help with mysql query: return nth rows in query hawarden Programming 2 07-31-2006 07:36 PM
problem with xwin SkeleToR.cZ Linux - Software 1 03-24-2006 02:12 PM
Xwin on a different vt youngstorm Fedora 0 08-22-2005 04:44 PM
Xwin Video Help cronikus Linux - General 0 11-16-2001 02:29 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:50 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration