LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-29-2004, 01:44 AM   #1
rnj
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: Australia
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 36

Rep: Reputation: 15
squirremail ...it says invalid user or invalid password.


Hi,

Please help....I have setup a qmail server with courier imap,squirremail,vpopmail..etc..I followed qmailrocks.org to do the same.

When I login using squirremail ...it says invalid user or invalid password.

I am using system accounts to login..Did try with user and user@domain name in the username field of squirremail.
qmail + courier imap + squirrelmail...can't login using squirremail..user invalid

When I tried loggin into the imap server using : telnet localhost 143

I am able to login and the user is authenticated too.

Why isnt squirremail allowing me to login into IMAP....

Thanks in advance.

RnJ
 
Old 09-29-2004, 01:49 AM   #2
Pete M
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: UK
Distribution: Redhat 9 FC 3 SUSE 9.2 SUSE 9.3 Gentoo 2005.0 Debian Sid
Posts: 657

Rep: Reputation: 31
rnj

First thing to check is that your web browser is set to accept cookies

Pete
 
Old 09-30-2004, 05:43 AM   #3
rnj
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: Australia
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 36

Original Poster
Rep: Reputation: 15
hi pete.....the cookies were enabled

hi,

Cookies were enabled in the browser(firefox) and it was accepting the cookies from squirrelmail.

Any other solution???
Thx .

RnJ
 
Old 09-30-2004, 05:23 PM   #4
isso
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Location: canada
Distribution: Fedora core 2
Posts: 18

Rep: Reputation: 0
Hi there ,

I followed the instruction for Fedora 2 and it works for me ,but i had a problem that all the left pannel is not working (i mean folders ) ,it seems a bug ,i did a lot of search and it seems that nobody solved this problem.

i re-installed fedora 2 again and i installed openwebmail from rpm , it works like magic ,it is 100 times better than squirelmail .

regards
 
Old 09-30-2004, 05:38 PM   #5
isso
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Location: canada
Distribution: Fedora core 2
Posts: 18

Rep: Reputation: 0
sorry , i forget to tell you ,that you should create a new domain and a new user for that domain and then login using the user name of that domain .It should work
 
Old 10-03-2004, 07:16 AM   #6
rnj
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: Australia
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 36

Original Poster
Rep: Reputation: 15
is open webmail compatible with qmail...

hi

I did download openwebmail rpms and checked its website. is open webmail compatible with qmail...I have a qmail server running....does openwebmail support maildir ? how to install it with qmail?


Cheers,

RnJ
 
Old 10-03-2004, 09:39 AM   #7
isso
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Location: canada
Distribution: Fedora core 2
Posts: 18

Rep: Reputation: 0
it works with sendmail , i didn't try it with qmail .
if you visist there forum , you might find an answer to your question .

it works also with postfix

http://openwebmail.org/forum/viewtopic.php?t=122

good luck
 
Old 10-20-2004, 08:40 PM   #8
gcobb
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Location: Southaven, MS
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
Quote:
Originally posted by isso
it works with sendmail , i didn't try it with qmail .
if you visist there forum , you might find an answer to your question .

it works also with postfix

http://openwebmail.org/forum/viewtopic.php?t=122

good luck
I suppose I'm not so lucky. I did rpm -ivh <filename> and it went to the next line and just sat there, no input, command prompt or anything.
 
Old 10-24-2004, 01:50 AM   #9
kwingate
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2004
Location: Loa Alamos
Distribution: fedora core2
Posts: 15

Rep: Reputation: 0
try using -Uvh instead??
 
Old 10-25-2004, 09:56 PM   #10
gcobb
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Location: Southaven, MS
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
Quote:
Originally posted by kwingate
try using -Uvh instead??
I'll give that a try once I get a chance. Thanks!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
su cannot su from root to any user: invalid password BassJunkie Linux - Security 3 02-27-2009 12:33 PM
Added a user, now root says "invalid password" gallwapa Linux - Security 20 10-17-2005 04:13 PM
My server crashed after "Failed password for invalid user john from ::ffff:XX.XX" guarriman Linux - General 1 10-11-2005 10:18 AM
qmail + courier imap + squirrelmail...can't login using squirremail..user invalid rnj Linux - Newbie 6 10-11-2004 11:14 PM
How to know if there any other user try to 'su' but with invalid password? huangyanfeng Linux - General 3 11-05-2003 10:05 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration