LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-28-2005, 04:55 PM   #1
Gethyn
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: UK
Distribution: (X)Ubuntu 10.04/10.10, Debian 5, CentOS 5
Posts: 900

Rep: Reputation: 32
Unhappy Problem with frame targets in Firefox under FC3


Hi.

I am experiencing a strange problem with simple frames in Firefox. For some reason, it doesn't seem to recognise the target frame when accessing links, and just loads them in the frame that the link was clicked in. For example, see the System Shock 2 Rebirth homepage. The menu on the left is implemented by means of a frame, but clicking the links causes the target page to open in the menu frame rather than the content frame.

I've tried searching this forum, Bugzilla, and Google, to see if this problem is known, but have had no luck. Currently I am using Firefox 1.0.7 installed via either synaptic or up2date, I forget which, but I think the problem also occurred in previous versions. The sample page posted above works perfectly OK in Firefox under Windows and even Knoppix 3.9 (and of course in other browsers, although I haven't tried Mozilla).

It's not a big problem, but I am finding it more than a little confusing! If anyone could shed any light on it, I'd be grateful.

Thanks!
 
Old 09-29-2005, 12:11 PM   #2
slackr007
Member
 
Registered: Dec 2004
Distribution: Ubuntu 64-bit
Posts: 59

Rep: Reputation: 15
Sounds like something that could be fixed possibly with the about:config page. I just looked through the variables and don't see anything, but that doesn't guarantee its not there. I know you've got the latest version, but have you tried updating/downloading firefox again?
 
Old 10-20-2005, 06:07 AM   #3
Gethyn
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: UK
Distribution: (X)Ubuntu 10.04/10.10, Debian 5, CentOS 5
Posts: 900

Original Poster
Rep: Reputation: 32
Hey, sorry it's taken me so long to reply, pretty sure I ticked the box to be emailed when someone replied, but received no email so I'd assumed no-one had answered!

I looked at about:config but couldn't see anything obviously frame related. I tried uninstalling and re-installing firefox using yum, but the same problem remains. Whatever it is seems to be in my user settings, which presumably persist during the uninstall/reinstall. I'll try creating a new user account and test it with that, then report back. Thanks for the suggestions!

EDIT: OK, having now tested firefox with a temporary user account, I can confirm that the problem is only occurring on my account, which suggests it's somewhere in my user settings. Any ideas about where I ought to try looking? TIA...

Last edited by Gethyn; 10-20-2005 at 06:18 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
frame buffer problem sureshraju Linux - Software 3 06-29-2005 10:17 AM
Frame Buffer problem sureshraju Programming 0 06-29-2005 09:14 AM
noob question on firefox - right click problem on FC3 robonoob Linux - Software 2 04-18-2005 09:14 AM
xine & frame dropping in FC3 ashwin_cse Fedora 1 01-22-2005 04:51 PM
calling a frame from another frame : JAVA randomx Programming 0 10-07-2004 03:49 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:04 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration